17MB211 Çekirdek Yazılım 0.49.10 çıktı

Z Çevrimdışı

zaforza 

Aktif Üye
29 Kas 2017
72
Cvp: 17MB211 Çekirdek Yazılım 0.49.10 çıktı

ünalünal' Alıntı:
Mb211 icin yazilim lazım arkadaşlar yazarsanız sevinirim .regal 48R6000F
Sn 7889692 701754
Çekirdek yazılım konusu altında paylaşıldı zaten ordan indirebilirsiniz

B Çevrimdışı

boranoglu 

Aktif Üye
6 Ocak 2018
86
@zaforza aynı sorunu bende yaşamıştım, tv yi sıfırlayıp baştan kurulum yap, kanal listesi vs atmadand direk usb den güncelle. Bu şekilde yapmıştım ben.

Z Çevrimdışı

zaforza 

Aktif Üye
29 Kas 2017
72

boranoglu' Alıntı:
@zaforza aynı sorunu bende yaşamıştım, tv yi sıfırlayıp baştan kurulum yap, kanal listesi vs atmadand direk usb den güncelle. Bu şekilde yapmıştım ben.
Aynen bir önceki guncelleme konusunda sizin mesajinizi gördüm aynı şekilde denedim ve başarılı bir şekilde guncellendi çok teşekkür ederim demekki farklı bellek denemekle alakası yok bu sorunun

D Çevrimdışı

delmandede

Yeni Üye
11 Şub 2018
34
Bende seg televizyonuma yukledim arkadaslarin dedigi gibi ilk once yukledim yuzde 91 de kaldi ama sifirlayip kanal listesi yuklemeden denedim sorunsuzca yuklendi. Isin asli netflix icin yukledim ama seg tv ye gelmedi anakartanmi kilit atilmis bu uygulamaya anlamadim. Onun haricinde kanal gecisleri hizlandi renkler daha guzelesti uygulamalar daha hizli acildi. 
Bir baska sorunda menuye basip internet kisayolundan browsera girmeye calistigimda televizyin kendini yeniden baslatiyor. Brovsera smart portaldan girmem gerekiyor onun haricinde skinyok.

Z Çevrimdışı

zaforza 

Aktif Üye
29 Kas 2017
72

delmandede' Alıntı:
Bende seg televizyonuma yukledim arkadaslarin dedigi gibi ilk once yukledim yuzde 91 de kaldi ama sifirlayip kanal listesi yuklemeden denedim sorunsuzca yuklendi. Isin asli netflix icin yukledim ama seg tv ye gelmedi anakartanmi kilit atilmis bu uygulamaya anlamadim. Onun haricinde kanal gecisleri hizlandi renkler daha guzelesti uygulamalar daha hizli acildi. 
Bir baska sorunda menuye basip internet kisayolundan browsera girmeye calistigimda televizyin kendini yeniden baslatiyor. Brovsera smart portaldan girmem gerekiyor onun haricinde skinyok.
Menü kisayolundan browsera girince bendede Tv ara sıra kendini resetliyor.

vanosfer Çevrimdışı

vanosfer 

Aktif Üye
17 Ocak 2019
293
İlgili linke ulaşmıyorum. İstenilen sayfa bulunamadı diyerek hata veriyor.

Geri
Üst Alt