Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldü17mb140 Vestel Tv ' im yazılım sonrası ekran ters döndü , yardımcı olur musunuz ?
17mb140 anakart kullanıyor full yazılım varmı TV deki sorun LED barlara voltaj gitmiyor fabrika ayarlarına çevirince düzeliyor farklı anakart denedim sorun yok besleme yada LED bar arızası gibi geldi fakat sorunun anakart ta olduğu anladım
17mb140 anakart kullanıyor full yazılım varmı TV deki sorun LED barlara voltaj gitmiyor fabrika ayarlarına çevirince düzeliyor farklı anakart denedim sorun yok besleme yada LED bar arızası gibi geldi fakat sorunun anakart ta olduğu anladım
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...