Yazılım linkkolay gelsin ustam 17mb140 vestel tv ye kurtarma yazılımını denedim farklı flash belleklerle sonlanmadı. tv vestel logosu gelip siyah ekranda kalıyor stand by yanıp sönüyor. ne yapabilirm bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler
modeli 40fb5050
sn 7900239 700759
panel model VES395UNDC
sorun cözüldü yazılım yüklendi ve ekran geldi. ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Güle güle kullanınsorun cözüldü yazılım yüklendi ve ekran geldi. ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
Rica ederim.sorun cözüldü yazılım yüklendi ve ekran geldi. ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
seri no hatalı ilk 7 haneyi tekrar yazarmısınyozgat merkezde polis memuruyum vestel yetkili servis merkezde yokmuş sorgun ilçesinde varmış oraya gitmem gerekiyor vestel yazısı geliyor ama tv açılmıyor yetkili servis 70 tl yazılım olcak dedi carbon kurtarma yaptım olmadı flash bellekten tv alttaki sürekli yanıp sönüyor kırmızı ışık bitmiyor
model no : satellıte 32hb5000 32 led tv
SN: 77633833 701375
pnl:23391030
vpaz:20271921
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
başka flash bellekten yapınca oldu açıldı ALLAH sizden razı olsun ilçeye kadar gidip yetkili servise 70 tl vercektim kurtuldum çok saolun
Tv çalışıyorken panele telefonunuzun ışığını tutup dikkatlice bakın görüntü varsa tv nin ledleri arızalıdır.vestel tv dün sizin sayenizde kurtarma yazılı sayesinde açtım yaşadığım yerden ilçeye yetkili servise götürüp 70tl vermekten kurtuldum vestel yazısı geliyordu açılmıyordu düzelmişti kurtarma yazılı sayesinde
bugün vestel yazısı geldi tv sesi var ekran görüntü yok tekrar kurtarma yazılımı denedim olmadı ne yapmam gerekir tv bilgilerim ekledim mesajıma foto halinde
Tv arızalı mı?merhaba seg 32SCH5620 markalı televizyon kullanmaktayım hangi yazılımı kullanmalıyım
hayır açılırken seg yazısı cıkıyor tekrar kapanıyorTv arızalı mı?
Tv nin arka kapağındaki barkodun resmini buraya ekleyin.hayır açılırken seg yazısı cıkıyor tekrar kapanıyor