By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
dünkü yazılımdan farklı bir yazılım mı bu acaba
Size linkini verdiğim yazılım resmini eklediğiniz barkoda aittir. Her bulduğunuz yazılımı yüklemeyiniz.
dünkü yazılımdan farklı bir yazılım mı bu acaba
Üstad bu yazılımı aynı anlattığınız gibi yükledim zaten ama uydu kurulumuna kadar geliyorum kanal aramaya geçince tv kapanıp açılıyor tekrar en başa dönüyorSize linkini verdiğim yazılım resmini eklediğiniz barkoda aittir. Her bulduğunuz yazılımı yüklemeyiniz.
Yandaki joystick tuş basık kalmış olabilir kontrol edin normal ise anakart arızalıdır.Üstad bu yazılımı aynı anlattığınız gibi yükledim zaten ama uydu kurulumuna kadar geliyorum kanal aramaya geçince tv kapanıp açılıyor tekrar en başa dönüyor
alttaki konuda seri no paylaşımı yapınSatellite 48FD5400 48" LED Televizyonum var. Televizyonum logo ekranından sonra kapanıyor. Kumandadan açma tuşuna bastığımda açılmadı. Sadece kırmızı led yanıp sönüyordu. Yaklaşık 30 saniye bekledim ve sonra televizyonun fişini çekip geri taktım. Sonra anladım ki yazılım güncellemesi yapıyormuş ve ben fişini çektiğim için güncelleme yarıda kalmış. Şimdi televizyon logo ekranından sonra geri kapanıyor. Benim yapmam gereken nedir. Vestel.com.tr sitesinde destek talebi oluşturdum ve cevap vermelerini belliyorum. Benim yapmam gereken nedir? Televizyonum hangi anakartı kullanıyor? Hangi sürümü yüklemem gerekir?
buradan talep edinhocalarım selamlar
17MB90-2
Model No: 42PF9060
SN:// 7013632 300457
için full yazılım lazım. kolay gelsin
F fikoloji Adem Helvacı TEKNOWEST
Yazılımı nerden bukdunuz da yüklediniz?Merhabalar, daha önce burada belirtilen bir sorunla karşı karşıyayım. Çalışan Hi-Level 50HL520 televizyonum (SN: 8013523 802332) bir anda çalışmaz oldu. Bu forumda daha önce bahsedilen çözümleri denedim, fakat yazılım çalışmadı. Yazılımı yüklemeye çalıştığımda kesintisiz biçimde kırmızı led ışığı yanıp sönüyor fakat bir şey olmuyor. Yardımcı olursanız müteşekkir olurum. Saygılar