Abi bana da full yazılım lazım iki gündür tvsiz kaldık lütfen yardım edin. Model 55vu73t
Televizyondaki sorun nedir ?Abi bana da full yazılım lazım iki gündür tvsiz kaldık lütfen yardım edin. Model 55vu73t
Dün jvc için olan en son çekirdek yazılımı yükledim 3.65.44 dü galiba. Yükleme tamamlandıktan sonra kumanda hiç bir şekilde çalışmadı. Akıllı kumanda denedim o da sadece kendini ayarlarken tvyi kapatıyor ama başka bir işlem yapmıyor.Televizyondaki sorun nedir ?
Dün jvc için olan en son çekirdek yazılımı yükledim 3.65.44 dü galiba. Yükleme tamamlandıktan sonra kumanda hiç bir şekilde çalışmadı. Akıllı kumanda denedim o da sadece kendini ayarlarken tvyi kapatıyor ama başka bir işlem yapmıyor.
Şu an foruma telefon ile online oldum imkanlar kısıtlı yarın yazılım linkini veririm.
Çok teşekkür ederim şimdiden. Umarım düzeltebiliriz.Şu an foruma telefon ile online oldum imkanlar kısıtlı yarın yazılım linkini veririm.
Dün jvc için olan en son çekirdek yazılımı yükledim 3.65.44 dü galiba. Yükleme tamamlandıktan sonra kumanda hiç bir şekilde çalışmadı. Akıllı kumanda denedim o da sadece kendini ayarlarken tvyi kapatıyor ama başka bir işlem yapmıyor.
YazılımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rica ederimÇok teşekkür ederim hocam akşam eve varınca hemen deniyeceğim, inşallah işe yarar.
Rica ederim
Rica ederim
hocam işe yaramıyor, sebebi de sanırım kumandayı algılamaması. ok tuşuna basılı tutuyorum ama usb ile hiç ilgilenmiyor telvizyon. normal şekilde açılıp sonra da bekleme moduna geçiyor. akıllı kumanda ile denedim, kumanda tv ye göre kendini ayarlayıp televizyonu kapatıyor ama sadece o kadar onun dışında hiç bir işlem yapamıyorum açma dahil. başka bir yolu yokmudur acaba bu yazılımı yüklemenin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada tvnin adı da vestele dönüşmüş wireless display özelliğini açınca fark ettim.