17MB130(s) Full yazılım ricası

T Çevrimdışı

Tayyar

Yeni Üye
26 May 2018
33
43
Hemmen indirip deniyorum büyük abim.

Edit: İkinci .gz uzantılı dosyayı da çıkarıp, pm51_connected yapınca oldu, yükledim. Şu an açılıyor TV.

Cennette evliyalar ve peygamberler haricinde, bizim gibi normal insanların üstün kişilerine ayrılan bir bölme varsa, yerin orası olsun abicim. Sağ ol.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

Tayyar

Yeni Üye
26 May 2018
33
43
hocam selam yine rahatsız ediyorum ama benim şu bulanıklık sorununu çözmemiz mümkün müdür :)

rfve beyle konuştum bir de Ado'dan full yazılım rica edin, mümkünse birkaç farklı versiyon dedi.

Hocam, mb130s için, vestelin muadil, movie sense bulunan tvlerinden yazılım vermeniz mümkün müdür bana? Ve bu konuyu da toplantılarınızda yazılımcı arkadaşlara iletmeniz :)

ben sw profile dosyasından movie sense'i açtım fakat off ve high arasında hiçbir fark yok hocam. valla izleyemiyorum tvyi :(

JVC 55VU73T - 7945407 700038

E Çevrimdışı

enkidu

Yeni Üye
1 May 2019
17
38

:ok
Abi bana da full yazılım lazım iki gündür tvsiz kaldık lütfen yardım edin. Model 55vu73t

20190828_1746077d1c49174e3aafb0.jpg

E Çevrimdışı

enkidu

Yeni Üye
1 May 2019
17
38
Televizyondaki sorun nedir ?
Dün jvc için olan en son çekirdek yazılımı yükledim 3.65.44 dü galiba. Yükleme tamamlandıktan sonra kumanda hiç bir şekilde çalışmadı. Akıllı kumanda denedim o da sadece kendini ayarlarken tvyi kapatıyor ama başka bir işlem yapmıyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Dün jvc için olan en son çekirdek yazılımı yükledim 3.65.44 dü galiba. Yükleme tamamlandıktan sonra kumanda hiç bir şekilde çalışmadı. Akıllı kumanda denedim o da sadece kendini ayarlarken tvyi kapatıyor ama başka bir işlem yapmıyor.

Şu an foruma telefon ile online oldum imkanlar kısıtlı yarın yazılım linkini veririm.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Yazılım

E Çevrimdışı

enkidu

Yeni Üye
1 May 2019
17
38

hocam işe yaramıyor, sebebi de sanırım kumandayı algılamaması. ok tuşuna basılı tutuyorum ama usb ile hiç ilgilenmiyor telvizyon. normal şekilde açılıp sonra da bekleme moduna geçiyor. akıllı kumanda ile denedim, kumanda tv ye göre kendini ayarlayıp televizyonu kapatıyor ama sadece o kadar onun dışında hiç bir işlem yapamıyorum açma dahil. başka bir yolu yokmudur acaba bu yazılımı yüklemenin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada tvnin adı da vestele dönüşmüş wireless display özelliğini açınca fark ettim.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
hocam işe yaramıyor, sebebi de sanırım kumandayı algılamaması. ok tuşuna basılı tutuyorum ama usb ile hiç ilgilenmiyor telvizyon. normal şekilde açılıp sonra da bekleme moduna geçiyor. akıllı kumanda ile denedim, kumanda tv ye göre kendini ayarlayıp televizyonu kapatıyor ama sadece o kadar onun dışında hiç bir işlem yapamıyorum açma dahil. başka bir yolu yokmudur acaba bu yazılımı yüklemenin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada tvnin adı da vestele dönüşmüş wireless display özelliğini açınca fark ettim.

Klasik bir Vestel kumandası ile yazılım yüklemeyi dener misin.

Geri
Üst Alt