17MB130(s) Full yazılım ricası

eren48 Çevrimdışı

eren48

Yeni Üye
25 Ağu 2019
13
49

hocam bana yeni yazılım lazım yardımcı olabilirmisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

[![image](https://i.hizliresim.com/86Xv2A.jpg)](https://hizliresim.com/86Xv2A)

E Çevrimdışı

enkidu

Yeni Üye
1 May 2019
17
38
Klasik bir Vestel kumandası ile yazılım yüklemeyi dener misin.

hocam zaten kendi kumandasını algılamıyor. ama biraz gelişme kaydettim. full yazılımı yükleyemedim ama evde ki smart kumandanın vestele ait bütün kodları denedim tek tek ve sonunda biraz kontrol edebildim tvyi. eski çekirdek sürümüne yani 3.67.35 sürümüne geri dönmeyi başardım ama kendi kumandası hala çalışmıyor. eski sürüme geçince düzelir diye düşünmüştüm ama düzelmedi. kendi kumandasını tanımıyor nedense.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Vestelin bir kısım kumandaları ile jvc tvlerin kumanda frekansları farklıdır. Yazılım ile tv ilgili kumandanın sinyaline uygun hale geliyor. Sizin eklediğiniz barkod jvc fakat yüklediğiniz yazılım ile siz tv yi Vestele döndermişsiniz. Uk frekansı farklı oldu. Şimdi Vestel kumanda ile linkini verdiğim yazılımı yükleyin tv tekrar jvc olacak ve kumandanız görev yapacak.

E Çevrimdışı

enkidu

Yeni Üye
1 May 2019
17
38
Vestelin bir kısım kumandaları ile jvc tvlerin kumanda frekansları farklıdır. Yazılım ile tv ilgili kumandanın sinyaline uygun hale geliyor. Sizin eklediğiniz barkod jvc fakat yüklediğiniz yazılım ile siz tv yi Vestele döndermişsiniz. Uk frekansı farklı oldu. Şimdi Vestel kumanda ile linkini verdiğim yazılımı yükleyin tv tekrar jvc olacak ve kumandanız görev yapacak.

20190829_223431.jpg

Hocam dosyalar bu şekilde atılması gerekmiyor mu usb ye fişe takıyorum ok basıyorum lakin tv normal şekilde açılıyor sadece. Bir de ben yazılımı rastgele yüklemedim jvc için olan yazılımı yüklemiştim.

yeniden kur cihazı yeni yazılım nasıl geldi size

İşe yaramıyor hocam. Buradan temin. Ettim yazılımı.

E Çevrimdışı

elektrotek09

pasific
Aktif Üye
21 Ağu 2019
123
23
sayın arkadaşım anladığım kadarı ile elektronikçi değilsiniz yanlış anlamayın lütfen çoğu tamirçi bu yazılım konusunu çözemez deneyim olmasına rağmen kısaslar vardır doğru yazılım olması şarttır diğer taraftan cihazı tamamen çökertme durumu söz konusudur dikkat ediniz derim iyice araştırıp yapmakta fayda vardır

E Çevrimdışı

enkidu

Yeni Üye
1 May 2019
17
38
sayın arkadaşım anladığım kadarı ile elektronikçi değilsiniz yanlış anlamayın lütfen çoğu tamirçi bu yazılım konusunu çözemez deneyim olmasına rağmen kısaslar vardır doğru yazılım olması şarttır diğer taraftan cihazı tamamen çökertme durumu söz konusudur dikkat ediniz derim iyice araştırıp yapmakta fayda vardır
Yok hocam değilim. Sorma bu Vestelin saçmalıkları yüzünden girdim bu maceraya. Tv için ses sistemi aldım lakin ne kısabiliyoruz ne açabiliyoruz sesi. Kafasına göre bangır bangır takılıyor. Kulaklık girişimden hallettik sorunu ama optik çıkışla arasında dünya kadar fark var.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Benim size linkini verdiğim yazılım sizin televizyonunuzun seri numarasına tanımlı orjinal servis yazılımıdır. Şu an hangi Vestel servisine giderseniz gidin benim verdiğim yazılım yüklenecek ben vestel servisiyim ayrıca OK tuşuna önce basınız ve basılı tutarak fişi prize takınız led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın yazılım yüklenecektir. Siz başta uygun olmayan yazılım yüklemişsiniz.

Ben de farkındayım fakat arkadaşımızın mağduriyeti giderilsin diye yardımcı olmaya çalıştım maalesef bir yerde yanlışlık oluşuyor.

E Çevrimdışı

enkidu

Yeni Üye
1 May 2019
17
38
Benim size linkini verdiğim yazılım sizin televizyonunuzun seri numarasına tanımlı orjinal servis yazılımıdır. Şu an hangi Vestel servisine giderseniz gidin benim verdiğim yazılım yüklenecek ben vestel servisiyim ayrıca OK tuşuna önce basınız ve basılı tutarak fişi prize takınız led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın yazılım yüklenecektir. Siz başta uygun olmayan yazılım yüklemişsiniz.

Ben de farkındayım fakat arkadaşımızın mağduriyeti giderilsin diye yardımcı olmaya çalıştım maalesef bir yerde yanlışlık oluşuyor.

Hocam valla dediğiniz şekilde deniyorum ama sanki usb hiç takılı değilmiş gibi gayet normal şekilde açılıyor tv. Başka yazılım yüklemedim jvc için olan 3.63.44 sürümünü yükledim ondan sonra kumandayı tanımadı bir daha. Eski sürüme döndüm gene aynı. 3.63 44 sürümünü yükledikten sonra televizyon kapanırken göz kırpma özelliği geldi. İnsan gibi gös kırpıp kapanıyor. :) eski sürüme geçtiğim halde o özellik gitmedi.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Hocam valla dediğiniz şekilde deniyorum ama sanki usb hiç takılı değilmiş gibi gayet normal şekilde açılıyor tv. Başka yazılım yüklemedim jvc için olan 3.63.44 sürümünü yükledim ondan sonra kumandayı tanımadı bir daha. Eski sürüme döndüm gene aynı. 3.63 44 sürümünü yükledikten sonra televizyon kapanırken göz kırpma özelliği geldi. İnsan gibi gös kırpıp kapanıyor. :) eski sürüme geçtiğim halde o özellik gitmedi.

Televizyonunuz 13 Aylık henüz garanti kapsamında servisten destek alınız.
Daha önce de iki defa ses ve tepkime süresi nedeni ile servis müracaatınız olmuş ücret talep edilip edilmemesi tamamen şansınıza kalmış bir durum.

E Çevrimdışı

enkidu

Yeni Üye
1 May 2019
17
38
Televizyonunuz 13 Aylık henüz garanti kapsamında servisten destek alınız.
Daha önce de iki defa ses ve tepkime süresi nedeni ile servis müracaatınız olmuş ücret talep edilip edilmemesi tamamen şansınıza kalmış bir durum.
En son attığım fotoğrafda ki dosyalar doğru mu hocam biraz daha uğraşayım olmazsa servisi ararım. Ücret ne kadar isterler acaba.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
sizin attığınız yazılım jvc-toshiba-hitachi-bazı hilevel model tvlere aitse kumandanız kontrol sağlamaz bu yüzden yazılım atamazsınız.elinizde farklı frekans da kumanda olması gerekli.bu yüzden servise yönlendirme yapıyoruz.

E Çevrimdışı

enkidu

Yeni Üye
1 May 2019
17
38
sizin attığınız yazılım jvc-toshiba-hitachi-bazı hilevel model tvlere aitse kumandanız kontrol sağlamaz bu yüzden yazılım atamazsınız.elinizde farklı frekans da kumanda olması gerekli.bu yüzden servise yönlendirme yapıyoruz.
Elimde başka bir smart kumanda var. O kumandanın Ok tuşu şuan çalışıyor. Mutlaka kendi kumandasımı olması lazım. Bir de ben eski kendi sürümüne döndüm ama kumanda sorunu düzelmedi.

Geri
Üst Alt