Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Rica ederim kardeşimteşekkürler adem bey
Rica ederim kardeşimteşekkürler adem bey
teşekkürlerArkadaşlar Merhaba;
17MB130 Connected anakart kullanıcıları için güncel yeni sürümü ÇEKİRDEK YAZILIM konu başlığımızda yayınladım.
17MB130 Connected kart kullanıcısı arkadaşlarıma duyurulur
[Gizli içerik]
teşekkürler
Sevgili Ado,yazmalısınız
Sevgili Ado,
Youtube canlı video yayınında yapmış olduğumuz sohbetten sonra samsung MU7000 ile Vestel UD9500 arasındaki tercihim Vestel 55UD9300 oldu.
Ricam nonconnect connected arasındaki fark nedir? Anakartım 17MB130 ve hangi yazlımı yüklemeliyim?
Çok teşekkürler....
Değerli kardeşim
Nonconnect smart desteği olmayan, Connect ise olan anlamına geliyor Yani tv lerin birisi internetli, diğeri düz tv.
Seri numarası verirseniz hemen kontrol sağlayabiliriz
Cok tesekkur ediyorum yardimlarin icin. Servisten takep olusturdum sabaha gelip bakicakmislar. Tvnin sagi solu belli olmuyor bende videoya aldim o videoyu izletip kararlari herne ise onda etkili olmak istiyorumTabi ki bu noktadan sonrasını uzman arkadaşların görmesi gerekir
Ado kardeşim cihaz konsola çok yakın odaklayana kadar neler çektim bilemezsin Diğer konuda haklısın 1950 TL'ye özürlü olarak aldım ( Özrü ir alıcısının vidasının düşmesi halletmiş bulunmaktayım ) Kasa jelatinlerini kendim çıkardım. Ayrıca diğer cevabımda cihazın servis menü fotosunu da yolladım, oradan görebilme şansızım yokmudur?Azizim her şey var seri numarası yok
Biraz daha aşağıdaki SN ile başlayan yer lazım
Kaldı ki gördüğüm kadarıyla tv niz ya revizyon ya da özürlü ürün, eğer öyle ise yazılımı bulamama olasılığımız da var, yine de yollayın bakalım
Azizim her şey var seri numarası yok
Biraz daha aşağıdaki SN ile başlayan yer lazım
Kaldı ki gördüğüm kadarıyla tv niz ya revizyon ya da özürlü ürün, eğer öyle ise yazılımı bulamama olasılığımız da var, yine de yollayın bakalım
Tamam yormayalım seni %100 emin olmak istemiştim SAMSUNG VA panelAdo kardeşim cihaz konsola çok yakın odaklayana kadar neler çektim bilemezsin Diğer konuda haklısın 1950 TL'ye özürlü olarak aldım ( Özrü ir alıcısının vidasının düşmesi halletmiş bulunmaktayım ) Kasa jelatinlerini kendim çıkardım. Ayrıca diğer cevabımda cihazın servis menü fotosunu da yolladım, oradan görebilme şansızım yokmudur?
Ado kardeşim cihaz konsola çok yakın odaklayana kadar neler çektim bilemezsin Diğer konuda haklısın 1950 TL'ye özürlü olarak aldım ( Özrü ir alıcısının vidasının düşmesi halletmiş bulunmaktayım ) Kasa jelatinlerini kendim çıkardım. Ayrıca diğer cevabımda cihazın servis menü fotosunu da yolladım, oradan görebilme şansızım yokmudur?