17mb120 kurtarma yazılım talebi

S Çevrimdışı

selo1090

Yeni Üye
26 Mar 2021
7
26
Tv stanby ışığı sürekli yanıp sönüyor görüntü yoktur.
Farklı bir mb120 kart denedim görüntü var ama panel ayarları tutmadı kendi anakartına yazılım mevcut ise denemek istiyorum. Teşekkürler

324DB11F-A202-4443-B5CE-65CEE5B5B5F3.jpg
C6EF0D7C-1DCA-4709-8E33-09B76EEB2D3F.jpg

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,444
74
Cod panel (VES490xxxx-xx-xx) ?????. Panel VES490QNEL-2D-U01 ????
Yeniden yazdığınız yazılım VES550QNDS-2D-N12 paneli içindir.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

selo1090

Yeni Üye
26 Mar 2021
7
26
Cod panel (VES490xxxx-xx-xx) ?????. Panel VES490QNEL-2D-U01 ????
Yeniden yazdığınız yazılım VES550QNDS-2D-N12 paneli içindir.
Bozuk görüntüyü attığım anakart 55” e ait doğrudur. Kendi anakartı yazılımı yemedi, yazılım mı tutmuyor işlemci de mi arıza olabilir

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,444
74
Bu, arşivimde mevcut:
Panel profile
MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

image20981dcd0f50a2e96010f71def004863.jpg

S Çevrimdışı

selo1090

Yeni Üye
26 Mar 2021
7
26
Bu, arşivimde mevcut:
Panel profile
MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

image20981dcd0f50a2e96010f71def004863.jpg
Maalesef sonuç yok yükledim denedim olmadı

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,444
74
In the picture, next to the TV, there is a power supply from a Samsung TV. It means you are repairing the TV. Is it really that hard to copy a panel profile to the TV?
Rewriting a panel profile takes a maximum of 3 minutes. Yours took almost a day.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

selo1090

Yeni Üye
26 Mar 2021
7
26
In the picture, next to the TV, there is a power supply from a Samsung TV. It means you are repairing the TV. Is it really that hard to copy a panel profile to the TV?
Rewriting a panel profile takes a maximum of 3 minutes. Yours took almost a day.

Lütfen bekleyin yazısı geliyor 1-2 saniye gibi bir süre sonra tv kumandadan kapatıp açıyorum denedim. servisten bir arkadaş kendi panel yazılımı da getirdi denedi sonuç aynı anlam veremedik. Yazılım yüklenemiyor aynı şekilde açıyor tv

Birkaç yazılım denendi
IMG_3180.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt