Teşekkür sorun çözüldü yazılım olduselam profilo yazılımları mevcut değil, ana kart üzerindeki barkod resmi varsa bakmaya çalışabilirim
edit:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu dosyayı buldum denermisin
full yükleme anlatım: Tıklayınız
barkod resmi eklermisiniz22fa5100 22 led vestel tv sn: 79001423 700082 17mb140 ekranım ters çözüm lütfenn
şimdi oldu seri numarasını yanlış yazmışsınız.
çok teşekkür ederim dosyayı indirmedim son 24 saat de cok dosya denedigimden dolayı rica etsem meail olarak atabilir miyiz başka kullanıcı actım ama site kabul etmiyor cok teşekür ederim ustam emeklerine saglık elektrikanka@gmail.comşimdi oldu seri numarasını yanlış yazmışsınız.
panel yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Panel "Picture Settings" Dosyası Yükleme
1. USB bellek içerisinde "pq" isimli bir klasör oluşturulur.
2. VESTEL_D1_Plus_PNL.bin dosyası USB içerisindeki pq klasörüne kopyalanır.
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır (menü4725)
5. Power on/off sonrası yeni profile dosyaları yüklenmiş olacaktır.
iki dosyayı önce yukarıdaki gibi uygula olmassa ayrı ayrı at.
linkte carbon olan uygundur
hayırlı günler cihazda sadece Vestel yazısı gelip gidiyor ama açılmıyordu cihazıma uygun yazılımı bulup yüklemeye çaleştım ama olmadı şuan Vestel yazısı da gelmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca bu cihaz neredeyse hiç kullanılmadı mutfak tv si Vestel garantisi bitti deyip işin içinden çıktı lütfen yardım
Evet bu yazılımı da hemde üç Farklı flash bellek ile denedim ancak stand by ışığı sürekli hızlı yanıp sönüyor işlem sırasında ama maalesef sonuç yoklinkte carbon olan uygundur
17MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
32HB5000 Bİ TV VAR VESTEL YAZISI GELIYOR VE GİDİYOR YAZILIM TAVSIYENIZ ANAKART DEĞİŞİKLİĞİ OLMADI YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM Bİ KAÇ YAZILIM ARAŞTIRDIM AMA EKRAN TERS VE GAMALI GELDİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.Full yazılım talep konusuna seri numaranız ile yazın.
Yazılım link32HB5000 Bİ TV VAR VESTEL YAZISI GELIYOR VE GİDİYOR YAZILIM TAVSIYENIZ ANAKART DEĞİŞİKLİĞİ OLMADI YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM Bİ KAÇ YAZILIM ARAŞTIRDIM AMA EKRAN TERS VE GAMALI GELDİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.