16-18 Bin TL Arası TV Tavsiyesi Arıyorum

mustaakrml

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
mustaakrml
Arkadaşlar selam,

Şu an kullandığım televizyon LG 42LD500 ve yaklaşık 12 senedir bizde. Artık onu köy evine götürmeyi planladığım için yeni bir televizyon alma ihtiyacım oluştu.

Bütçem doğrultusunda 50 inç, lisanslı Android (Google TV) olan modeller arasında araştırma yaptım ve aşağıdaki üç modeli beğendim:

Onvo 500VF9001UQ

Onvo 50VQ90F3UA

Onvo 500VF9000UQ

Bu üç model kağıt üzerinde birbirine oldukça benzer görünüyor ancak teknik detaylar konusunda net bir fark anlayamadım. Aralarında gerçekten tercih sebebi olacak bir fark var mı, yoksa hangisi bulunursa alınabilir mi emin olamadım.

Bu modelleri kullanan ya da aralarındaki farklara hakim olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz, neden?

Şimdiden teşekkür ederim.

TCL 50T6C modelini buldum, bütçeyi zorlayıp onu mu alsam acaba çok lüzumu var mı?

bütçeniz doğrultsunda Next YE-55GFSG8-QLED 4K 55" 140 Ekran UHD 4K Google TV bakabilirsiniz.
Alan arkadaşlarım oldu genel memnuniyet iyi

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

bütçeyi zorlayıp tcl 50t6c almak mantıklı olur mu peki bunun da hafızası çok az geldi

bütçeyi zorlayıp tcl 50t6c almak mantıklı olur mu peki bunun da hafızası çok az geldi
Elimde panel bilgisi yok. 4 GB hafıza sadece Netflix, IPTV vb. kullanacaksanız yeter.

O Onvo'lardan uzak durun bence.

Geri
Üst Alt