150 Liraya Televizyon Almak İster Miydiniz?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,822
Hemi de 4K. Ekrana ekmek bandım :hihi

Rahmetli Kemal Sunal gibi. :hihi

KEMAL_SUNAL_FAKIR6d7235cfe5f9a0d5.gif

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
52
birileri Reisi çağırsın ona sorsun yaw bu gidiş nedir böyle diye!
bir alay AKP yandaşı var etrafta onlar da sanırım cevaplar vardır:haha
onu yaptık bunu becerdik ilk 10 dayız yok şöyleyiz yok böyleyiz
sallayıp duruyorlar ama bir de şu döviz kurlarına şunu yaptık bunu
yaptık deyip sallasınlar bakalım neler diyecekler???

Sony XH9x,Samsung QL9x bakın bunların karşısına TCL çıktı(R635)
öyle bir fiyat çekiyor ki akıllara zarar! işin gerçek yanı da TCL bu iki en
baba denilen paneller performansına yakın durumdadır!
55 lik panel 650 dolar gibi

US da çoğu insan her yıl zaten panel alıyor gibi oldu artık! bilemedin
2 yıl kullanıp gelsin yenisi diyor:hoba1

adam burda panel alıyor yaw bu beni şöyle bir 10 yıl filan götürürmü
telaşında,hatta adama 5 yıl desen onu bile kabul etmiyor!

Çin işi,yerli montaj TV ler bile alım gücüne göre hala ciddi pahalı!

US da $ 650 kağıt nedir yaw,650 "birim" diye kabul edersen hepten yandık:polis
Bana abartıyorsun gibi geldi abi, bi çay demle otur iç... Hacı abi öyle diyo. Var tabisiki de bir bildiği. :haha

A Çevrimdışı

Alonzo 

Aktif Üye
31 Tem 2019
134
site ismine bakın emin olun bu sitenin Turkiye subesi olsa herkes saldırır almak icin çıkar dunyası
site isiminden din ayrımı karalaması yapmaktan vazgecmiyorlar .

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
site ismine bakın emin olun bu sitenin Turkiye subesi olsa herkes saldırır almak icin çıkar dunyası
site isiminden din ayrımı karalaması yapmaktan vazgecmiyorlar .
O günün ismi hakkında bir çok komplo teorisi ve suçlama olsa da araştırırsanız nereden geldiğini görebilirsiniz. 1950 yıllarında Amerika da bazı şehirlerdeki polis birlikleri insanların tatil sezonu sebebiyle mağazalara ve caddelere yüklenmesi sebebiyle oluşan yoğunluktan ve kargaşadan dolayı böyle bir isim ortaya çıkarmış. Çok yoğunluk olduğu için polislere izin de vermiyorlarmış bu günlerde o yüzden de böyle bir deyim ortaya çıkmış olabilir. Hatta ilk başta mağazalar günün adını değiştirmeye çalışmış hoş karşılanmadığı için ama böyle kalarak günümüze kadar gelmiş. Böyle bir günün olması doğrudur yanlıştır o tartışılabilir. Bence tüketim çılgınlığı ihtiyaç ya da istek bile olmadan indirimli diye milyonlarca insan hiç kullanmayacağı şeyler alıyor ama gerçekten alınması düşünülen bir şey için indirim olarak beklenirse bir sıkıntı yok bu satış furyasının içinde bazen güzel fırsatlar olabiliyor.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,822
O günün ismi hakkında bir çok komplo teorisi ve suçlama olsa da araştırırsanız nereden geldiğini görebilirsiniz. 1950 yıllarında Amerika da bazı şehirlerdeki polis birlikleri insanların tatil sezonu sebebiyle mağazalara ve caddelere yüklenmesi sebebiyle oluşan yoğunluktan ve kargaşadan dolayı böyle bir isim ortaya çıkarmış. Çok yoğunluk olduğu için polislere izin de vermiyorlarmış bu günlerde o yüzden de böyle bir deyim ortaya çıkmış olabilir. Hatta ilk başta mağazalar günün adını değiştirmeye çalışmış hoş karşılanmadığı için ama böyle kalarak günümüze kadar gelmiş. Böyle bir günün olması doğrudur yanlıştır o tartışılabilir. Bence tüketim çılgınlığı ihtiyaç ya da istek bile olmadan indirimli diye milyonlarca insan hiç kullanmayacağı şeyler alıyor ama gerçekten alınması düşünülen bir şey için indirim olarak beklenirse bir sıkıntı yok bu satış furyasının içinde bazen güzel fırsatlar olabiliyor.

Bir şeyden de keyif almaya çalışsalar şaşacağım doğrusu.
Hep bir mağduriyet, hep bir mağduriyet.

Keşke o alım gücüne sahip olsak da biz de yaşayabilsek. :bilmiyom

A Çevrimdışı

Alonzo 

Aktif Üye
31 Tem 2019
134
buda bir bakıs acısı elbette fakar su bir gercek dunyada sadece kutsal gün olan cuma günü hic bir BU tur ulkelerde tatil olmamıs pazar gunleridir
lakin wiki kaynaklarını bir cocuk bile düzenleyebiliyor pek guvenilir bir kaynak deildir wiki suan kendinizde wiki ye uye olup konu degisikligide yapabilirsiniz
ama bence ulkemizdeki son tepkilerden sonra ismi karacuma blackfriday yerine sahane cuma - efsane cuma - tekno cuma vs diye adlandırılmaktadır
nedenide dedigim gibi bence din e yonelik tepkiler bosuna degil sanırım :)

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,822
buda bir bakıs acısı elbette fakar su bir gercek dunyada sadece kutsal gün olan cuma günü hic bir BU tur ulkelerde tatil olmamıs pazar gunleridir
lakin wiki kaynaklarını bir cocuk bile düzenleyebiliyor pek guvenilir bir kaynak deildir wiki suan kendinizde wiki ye uye olup konu degisikligide yapabilirsiniz
ama bence ulkemizdeki son tepkilerden sonra ismi karacuma blackfriday yerine sahane cuma - efsane cuma - tekno cuma vs diye adlandırılmaktadır
nedenide dedigim gibi bence din e yonelik tepkiler bosuna degil sanırım :)
Dünyada bunu kimse umursamıyor, bence biraz bakış açınızı değiştirin.
Millet keyfinde. Diyeceğim bu kadar.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,822
onu dedim zaten cıkar ıcın cogu bakmıyor burda olsa o sube 3 gun onceden kapıda yatılır
Saldırı olduğuna dair kanıtınız Cuma'nın mübarek gün olması mı yani?
Kaç dinde Cuma gününün değeri farklı ki? :alala
Ben hiç öyle niyetlerinin olduğunu sanmıyorum.
Hadi diyelim öyle niyetleri var, bu bana mantıksız geliyor.
Adam o kadar üretim yaparken, teknoloji geliştirirken bunu düşüneceklerini zannetmiyorum.

Geri
Üst Alt