13 Kasım bime gelecek olan KUMTEL konvektör ısıtıcı

TKartaL

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
TKartaL
Konvektör ısıtıcılar hakkında bilginiz yada kullanan var mı? Biraz elektrik düşmanı galiba! termostatı var mı? Yada kademesi? Bundan almış olsak verim alabilir miyiz?

Screenshot_20201110-191316.png

Bende bu ürünü merak ediyorum açıkçası özellikle annem sobalı evde.İyi havalarda çözüm olabilir mi?

8-10 metrekare Küçük mekanlar için uygun tavsiye ederim. Termostatı ve kademesi var. Bu üründe var mı bilmiyorum.

aynısının vigo markası olanı almıştım ama 2 günde bozuldu.Genel olarak bu tarz digital termostatlı olanlar elektrik dalgalanmasından şikayetçiydi ki benimde akkor lamadan bir alçalıp yükselmesinden belliydi.

Bunun dışında içinde fan yoktu alt tan giren hava ısınarak çıkıyordu.Çabuk şekilde ortamı ısıtıyor ama kapandığından hissedilir şekilde çabuk soğuyordu oda.

Bende iade edip awox marka yağlı radyatör aldım.Çabuk ısınıp geç soğuyor daha tasarruflu .

Bende bu ürünü merak ediyorum açıkçası özellikle annem sobalı evde.İyi havalarda çözüm olabilir mi?
Bence annen buna alışamaz ,büyük baldızdan biliyorum ,bir türlü ısınamadı kadıncağız ,kömüre devam :)

Bence annen buna alışamaz ,büyük baldızdan biliyorum ,bir türlü ısınamadı kadıncağız ,kömüre devam :)
Kömürün yerini hiç bir şey tutmaz ancak küçük odalar için bu tür ısıtıcılar havanın kırık olduğu dönemlerde iş görür abi. 7/24 kullanıma gelmez tabi.

Quwartz ısıtıcıya devam o zaman

Kömürün yerini hiç bir şey tutmaz ancak küçük odalar için bu tür ısıtıcılar havanın kırık olduğu dönemlerde iş görür abi. 7/24 kullanıma gelmez tabi.
Benim abla halen kömürü kullanıyor :)

İyi havalarda sobaya alternatif yağlı radyatör daha iyi olacak gibi.

Geri
Üst Alt