Yeri mopladıktan sonra ıslak mendille silebilir misin.?Roborock s5 max var bende.Alalı 2.5 sene oldu.Filtresini,fırçalarını tam gösterdiği zaman aksatmadan değiştiriyorum çok memnunum
abi ağır temizliği normal süpürgeyle yap. gün aşırı sal küçük enişteyi bak nasıl yerler tertemiz kalıyor.Robot açıkçası bana ters geliyor, evde vır vır vır diye gezip duracak vs ben sıkılırım. Bana göre iyi pil ömrü olan bir şarjlı süpürge ile iki dakikada evi gezip temizlemek çok daha kolay olur, şahsen ben öyle yapıyorum![]()
Kedi beslediğim için her sabah ilk işim süpürge o yüzden belkide ama birtane alıp deneyebilirim, 1 ay kullanma ve iade var nasılsaabi ağır temizliği normal süpürgeyle yap. gün aşırı sal küçük enişteyi bak nasıl yerler tertemiz kalıyor.
Moplamaya önem verenler kesinlikle titreşimli-darbeli olan modelleri alsınlar.
Kedi beslediğim için her sabah ilk işim süpürge o yüzden belkide ama birtane alıp deneyebilirim, 1 ay kullanma ve iade var nasılsa![]()
Yeri mopladıktan sonra ıslak mendille silebilir misin.?
yeri moplattır sonra ıslak mendille kontrol et.Sota demek istediğini anlayamadım ama şöyle söyleyeyim mop işini gayet güzel yapıyor.Bence süpürmesi de gayet güzel.
Akigo35 ben evde yokken çalıştırıyorum
Philips Marathon Ultimate XB9185/07 süpürge de var.Ondan da memnunum.Ben aldığım cihazlardan hep memnun kalırım
Yalnız şarjlı bir süpürgeye ihtiyacım var onun için ayrıca bir başlık açacağım
Bana da ters açıkçası,zaten bana kalsa uyduruk süpürge onlar ,hatta süpürge de değil de pahalı oyuncak,çocukları olan varlıklı aileler için güzel oyuncak, akülü araba alınacağına pilli yuvarlak süpürgemsiden almak daha güzel, Alman satış kanalı "pearl.tv " de bir ara da "cam silen robot" görmüştük,cama koyuyorlar, yer süpürür gibi cam siliyorRobot açıkçası bana ters geliyor, evde vır vır vır diye gezip duracak vs ben sıkılırım. Bana göre iyi pil ömrü olan bir şarjlı süpürge ile iki dakikada evi gezip temizlemek çok daha kolay olur, şahsen ben öyle yapıyorum![]()
Hiç denemedim açıkçasıyeri moplattır sonra ıslak mendille kontrol et.
islak mendilin nasıl tozlandığını göreceksin.
Mopu arkasında sürüklediği için yere baskı uygulamıyor haliyle üstün körü temizlik oluyor.Hiç denemedim açıkçası![]()