120 metre kare en üst kat 3+1 çift dairenin batıya ve kuzeye cephe eve dublex degil kombi bakıyoruz hiç anlamam bu işlerden yogusmali olması iyi diye biliyorum direk model atabilir misiniz max 15 bin TL bütçe
Umut Barış
Adem Helvacı
Çok teşekkür ederim adem hocam bekliyorum yorumunuzu iyi ki varsınızKombi işinin teme tekniğini bilirim fakat uzmanlık alanım değil.
Ancak çok sağlam dostlarım var bu işlerin piri olan. Sizin için bilgi isterim kendilerinden
teşekkür ederimYoutube'da Fatih Bank bu işin piridir, videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Tavsiye ettiği Demirdöküm ve Baymak diye aklımda kalmış. Ben geçen sene aldım tercihimi Demirdöküm Nitromix P24'den yana kullandım evimizin ölçüleri oda sayısı aynı. Oda termostatıyla birlikte kullanıyorum memnunum gayet. Yerli üretim, yedek parça bolluğu ve uygun fiyatları nedeniyle tercih ettim. İçini açıp baktığımda parçalara ulaşım kolay gözüküyor.
Mantık tüm kombilerde aynı sonuçta, tam yoğuşmalı tercih edin zaten artık verimden dolayı yoğuşmasızlar piyasada kalmadı.
Kombi anakartını hangi sebebi gerekçe göstererek garantiye sokmuyorlarmış?Baymak ın kombi anakartını garantiye sokmadığını söylediler bu doğru mudur? Diğer markalar garanti kapsamına sokuyor mu?
Kullanma klavuzunun yazılı bir kopyasını incelemek, ardından tüketici kanununa aykırılığı nedeniyle başvuru yapmak gerekir. Ancak tanım biraz açık yapılmış. Anakart neden garantiye dahil edilmez. Cihaz bütünlüğüne dahil olan bir parça nasıl kapsam dışı bırakılabilir tam tanıma bakmak lazım. Bir araştıralım.Vallahi öyle dedi satan kişi. Kullanma kulavuzunda yazıyormuş.