Türk sitelerini dolaşsan oralardan bütçeye yakın tavsiye versen daha iyi olmaz mı hocam .Siemens'in bu modelini kullanıyorum gerçekten çok memnunum. İçindeki soğuk hava dagilimi, taze tutucu bölümleri vs gerçekten çok iyi.
Kasıtlı yapmıyorum, kusuruma bakmayın lütfen. Arama ayarları buraya göre olduğu içinTürk sitelerini dolaşsan oralardan bütçeye yakın tavsiye versen daha iyi olmaz mı hocam .
Avrupa bizi kıskanıyor onu biliyoruz sen link paylaştıkça bizde Avrupa'yı kıskanıyoruz
Bizim burası yanıyor ben yanlış anlamam biliyorum HB vs üzerinden ürün paylaşımı yapılabilir yada fark etmez paylaşmaya devam.Kasıtlı yapmıyorum, kusuruma bakmayın lütfen. Arama ayarları buraya göre olduğu için
Ben ürün ve model numarası gözüken resmin ekran görüntüsünü alıp ekliyorum direk ama şimdi farkettim iq300 modeli Türkiye'de ekransiz farklı bir model görünüyor.Bizim burası yanıyor ben yanlış anlamam biliyorum HB vs üzerinden ürün paylaşımı yapılabilir yada fark etmez paylaşmaya devam.
Konu sahipleri belki bu ne paylaşıyor diyebilir Avrupa farklı yarım maaş yada 3te1 ile alabildiğin çoğu şeyi malesef burda 1 aylık maaş yetmiyor
Belli seriler Türkiye'de BSH fabrikasında üretiliyor.Ben ürün ve model numarası gözüken resmin ekran görüntüsünü alıp ekliyorum direk ama şimdi farkettim iq300 modeli Türkiye'de ekransiz farklı bir model görünüyor.
yerli üretim bosch buzdolabı ne çektirdi bana bu nedenle yerli üretim boschlardan uzak durmak lazım.Belli seriler Türkiye'de BSH fabrikasında üretiliyor.
Bosch Siemens Profilo
E haliyle pazara göre revizyonlar, üretim ve kalite kontrol kalitesi değişebilir.
benimde herşeyim boschtu ama lanet buzdolabı ile tanışana kadar beni canımdan bezdirdi dolabın üzerinde arıza yapmayan parça kalmamıştır kompresörü bile bozuldu.A ataseven benim evimin bütün cihazları Bosch marka.Alalı 10 sene oldu. Sadece bulaşık makinesi Almanya üretimi.Hepsinden çok memnunum bir kere bile bozulmadılar.