1000 Konu Barajını Aştık

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
newrophat newrophat, forumun ilk kurulusu klima uzerineydi.
Adres olarak klimaforumu kullaniyorduk
Ilerleyen zamanda degerli arkadaslarimiz ve hocalarimiz sayesinde icerik olarak farkli forumlar dogdu.
Yeni isim sart olunca ado hocaya citlattim
TavsiyeForumu ismini hocamda beğenince
Ismimimiz degistirik
Daha sonra ucretsiz forum scripti olan mybb kurtulup
Xenforo gecis yaptik biraz sancili oldu ama temiz ve guvenilir sistemle yola devam etmek daha dogru olacakti.

Simdi aklimda anasayfa yapma projesi var.
Nasil olur sizce.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Ilerleyen zamanda degerli arkadaslarimiz ve hocalarimiz sayesinde icerik olarak farkli forumlar dogdu.
Ismimimiz degistirik
Xenforo gecis yaptik biraz sancili oldu ama temiz ve guvenilir sistemle yola devam etmek daha dogru olacakti.

Nasil olur sizce.

Olabilir. :bilmiyom

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Ismimimiz degistirik

Nasil olur sizce.

emeğinize sağlık gayet güzel bir atılım yapmışsınız inşallah daha güzel yerlere gelirsiniz forum olarak. bu arada çok anlamadığım için soruyorum hocam, ana sayfadan kasıt giriş sayfası/intro şeklindeki mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gönül o ürünleri edinip incelemek ister ancak bu hem maddiyat istiyor hem de her mağaza zinciri herşeye müsaade etmeyebiliyor.
Ürünü aldıysak inceleyebiliyoruz ya da Adem Helvacı Ado hocam bir bağlantıyla ürünü görme imkanı elde edebiliyor.
İleride gücümüz artınca daha da ilerletebiliriz elbet bu işi. :rock

hocam zaten her insert ürününü alıp inceleyecek güç imkan kimsede yoktur. benim söylemek istediğim hem insert paylaşımı hemde ürünler hakkında fikir belirtmek. örneğin ; siz yada üyeler konusunu açar, Adem Bey tv ve elektronik ürünleri ön incelemesini ve fikirlerini belirtir, biz üyelerde konu fırsat paylaşımı ve diğer ürünler hakkında görüş bildirme şeklinde katkı veririz. bir nevi DH sıcak fırsatlar bölümü gibi. tamamen kendi düşüncem yani bir fikir verir katkımız olursa ne mutlu bize.

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
emeğinize sağlık gayet güzel bir atılım yapmışsınız inşallah daha güzel yerlere gelirsiniz forum olarak. bu arada çok anlamadığım için soruyorum hocam, ana sayfadan kasıt giriş sayfası/intro şeklindeki mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam zaten her insert ürününü alıp inceleyecek güç imkan kimsede yoktur. benim söylemek istediğim hem insert paylaşımı hemde ürünler hakkında fikir belirtmek. örneğin ; siz yada üyeler konusunu açar, Adem Bey tv ve elektronik ürünleri ön incelemesini ve fikirlerini belirtir, biz üyelerde konu fırsat paylaşımı ve diğer ürünler hakkında görüş bildirme şeklinde katkı veririz. bir nevi DH sıcak fırsatlar bölümü gibi. tamamen kendi düşüncem yani bir fikir verir katkımız olursa ne mutlu bize.

Bir teknoloji medyası sanki bunu yapmıştı. :hihi

Geri
Üst Alt