100 (yazı ile yüz) kere yazdım "bu konuyu kapatın" diye ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,213
65
Adam buraya forum için isteğini yazmıyor,sadece tv için yazılım istiyor bu konuyu kapatın dedim ,tefe koydular benim gibi birini :haha1 ,ne meraklı kişiler var arkadaş ,hala burada "forum ile alakalı istek" yerine tv yazılımı istiyor, pes doğrusu,yıllarca yazdım,"forum çorba oluyor" diye,netekim(!) oldu,ben de işkembe çorbası istesem :haha1

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,992
Bu topiği kilitlemek bu kadar mı zor, adam buradan yazılım istiyor arkadaş,bundan sonra burada yazılım istenen her mesajı sileceğimi belirtiyorum Sota Sota , By_Trol By_Trol
Hava sıcaklığının 35-40 Derece olduğu şu günlerde işim (Mesleğim) Sağlığım gereği foruma giriş yapacak zamanı zor buluyorum denk gelirse yanlış konu ve mesajları ait olduğu bölüme taşıyorum. O kadar uyarı yazılarına rağmen okumadan herkes kafasına göre yazıyor konu açıyor anlık bilgi, yazılım vs almak için anlamsız harf ve rakam dizisi nick ile üye olup alıp gidenler var onları da düzene sokmak için uğraştım. Arıza ve yazılım konularını sohpet ortamına çevirip amacının dışına çıkaranlar bile var. Neyse kimseyi üzmek istemiyorum.
Belkide bu konu vesile oldu son mesajım olabilir. :bye:bye:bye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt