The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,294
Aşağıda verdiğim linkten üye olursanız 1 yıl ücretsiz Seed4.me VPN kullanabiliyorsunuz arkadaşlar. Kampanya kodu SHARE21 , zaten linke tıkladığınızda otomatik kod yazılı olacaktır. Android, İos , Pc , Tv box istediğiniz platformda kullanabilirsiniz. Ben şuan kullanıyorum stabil şekilde çalışıyor. Kampanya tükenmeden sömürün ?
Üye olduktan sonra mail adresinize doğrulama linki gelecek ona tıkladıktan sonra 1 yıl ücretsiz vpn tanımlanıyor. Sonrasında sadece üye olduğunuz mail adresi ile giriş yapmanız gerekiyor uygulamaya.
Ayrıca aşağıdaki linke girerek üyeliğinizi her seferinde 6 ay daha uzatabilirsiniz , sonsuz bir şekilde.
Link açılınca turuncu renkte DOWNLOAD SEED4.ME VPN NOW yazan butona tıklayın.
Daha sonra orda en altta ( I don't use Facebook, Twitter, or LinkedIn! ) yazısına tıklayın ve her seferinde kafadan bir mail sallayarak formu doldurun. Formu doldurduktan sonra size bir kod verecek , o kodu aşağıdaki linke girerek Voucher or Prepaid Card yazan yere kopyalayıp yapıştırın sürenize 6 ay daha eklendiğini göreceksiniz.
Ben iki kere yaptım 2023 e uzadı sürem
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Üye olduktan sonra mail adresinize doğrulama linki gelecek ona tıkladıktan sonra 1 yıl ücretsiz vpn tanımlanıyor. Sonrasında sadece üye olduğunuz mail adresi ile giriş yapmanız gerekiyor uygulamaya.
Ayrıca aşağıdaki linke girerek üyeliğinizi her seferinde 6 ay daha uzatabilirsiniz , sonsuz bir şekilde.
Giriş yap veya üye ol.
Link açılınca turuncu renkte DOWNLOAD SEED4.ME VPN NOW yazan butona tıklayın.
Daha sonra orda en altta ( I don't use Facebook, Twitter, or LinkedIn! ) yazısına tıklayın ve her seferinde kafadan bir mail sallayarak formu doldurun. Formu doldurduktan sonra size bir kod verecek , o kodu aşağıdaki linke girerek Voucher or Prepaid Card yazan yere kopyalayıp yapıştırın sürenize 6 ay daha eklendiğini göreceksiniz.
Giriş yap veya üye ol.
(Extend Access ) Ben iki kere yaptım 2023 e uzadı sürem
Son düzenleme: