+1Bu ara işsiz olduğum için emekçi de sayılmıyorum ama hepimizin işçi bayramını kutluyorum.
patron değilsen emekçisindirBu ara işsiz olduğum için emekçi de sayılmıyorum ama hepimizin işçi bayramını kutluyorum.
Patronken de emekçiydim. Tek tabanca olunca, günahı da sevabı da bana yazılırdı çıkan işin. Hiç elemanım olmadı.patron değilsen emekçisindir![]()
dinle beni yengemi ikna et açalım bir ofis sabahtan akşama kadar goygoy çay,çorbaPatronken de emekçiydim. Tek tabanca olunca, günahı da sevabı da bana yazılırdı çıkan işin. Hiç elemanım olmadı.![]()
Şakayı koy kenara, ben dünden razıyım.dinle beni yengemi ikna et açalım bir ofis sabahtan akşama kadar goygoy çay,çorba![]()
Ben çıkıp geleyim desem oralarda bize göre değilŞakayı koy kenara, ben dünden razıyım.
Amma sıpa beyin okulu, lgs sınavı derken, elimiz kolumuz 2026 hazirana kadar bağlı. Seneyenin okul parası bile ödendi sayılır.![]()
Emmi geldi de cenaze nedeniyle, tersi döndü garibimin. Akıl işi değil.Ben çıkıp geleyim desem oralarda bize göre değil
Trafiği, yoğunluğu bizi verem eder.
Adana merkez anlık trafik durumuEmmi geldi de cenaze nedeniyle, tersi döndü garibimin. Akıl işi değil.
Cuma pazar arası 3 gün fuar var ve ıskalamak istemiyorum. Ama kara kara düşünüyorum avcılar-harbiye arasını. Araba hayyatta sürmem, trafiği, otoparkı tam ölüm, toplu taşımada ise ağır eziyet bekliyor beni.