1 link 1 cihaz hangimiz haklıyız...?

C Çevrimdışı

cicooo

Yeni Üye
26 Eki 2025
6
42
Arkadaslar bir dostum ile gece gece kavga ettik. O diyor bana öğretme, ben diyorum sen bana öğretme, biz torrentli yıllardan geliyoruz dedim, iş ciddi tartışmaya döndü .. Hangimiz haklıyız allah aşkına..???

Olay su ; arkadaşım kendi memnun kaldığı bir yerden benim için link satın aldı. Kendi tv sinde denedi benim için aldığı linki, çalışıyor dedi güzel. Sonra o Linki bana gönderdi. Ben tv alana kadar kullanmadım linki 1 ay filan. Şimdi kendi tv'mde denedim, kendi telefonumda denedim, antalyada bir arkadasım tv sinde denedi, İstanbulda baska bir arkadas telefonda deniyor çalışmıyor link. AMA benim için linki satın alıp, ilk deneyen arkadasim bana ekran görüntüsü atıp " al çalışıyor bende" deyip duruyor. Dedim ki " link senin cihazın dışında hiçbiryerde çalışmıyor, senin mac ip vs vs ile eşleşip, diğer yerlerden girmeye çalışan cihazları bloke edebilir" dedim, fikir yürüttüm. Bu imkansız dedi, enfazla beni atar sistemden başka yerden girilince dedi. 10 senedir bu işi kullanıyorum bana malmışım gibi davranma dedi, Ciddi Kavgaya dönüştü gece gece kdkdkd hangimiz haklıyız..? Benim teknolojik bilgim, 1 link 1 cihaz ile sınırlandırabilir diyor..

M Çevrimiçi

mehmetcelik

Yeni Üye
26 Ara 2023
26
30
Şuan arkadaşın cihazinda çalışıyorsa çıkış atsın cihazdan sen tekrar dene linki baktın yine olmuyor ya çıkışı atmıyor yada cihaza özdeşleşmiş olabilir (ben hiç olduğunu gormedim,) hepsini geçtim neden tedarikçiyle konuşamıyorsunuz istersen birde ben deniyeyim

C Çevrimdışı

cicooo

Yeni Üye
26 Eki 2025
6
42
Şuan arkadaşın cihazinda çalışıyorsa çıkış atsın cihazdan sen tekrar dene linki baktın yine olmuyor ya çıkışı atmıyor yada cihaza özdeşleşmiş olabilir (ben hiç olduğunu gormedim,) hepsini geçtim neden tedarikçiyle konuşamıyorsunuz istersen birde ben deniyeyim
ya diyorum çıkış at, sil linki vs.. sacmalama ben mal miyim deyip duruyor.. yarin link alacakmis ayni saticidan bana gönderecekmis. ama hala ayni iddiadayim, o girdi kendi cihazindan benim linkiin başini bağladı..gece gece moralimi bozdu.. İstedigim cevabı alınca özür diletcem kendimden..

Madem benim link sende güzel çalışıyor. Kendi asıl linkininbana gödner onu deneyeyim diyorum. Sabret diyor yarın yeni link göndercem diyor.. Mesele hangimiz haklıyız

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
673
56
ya diyorum çıkış at, sil linki vs.. sacmalama ben mal miyim deyip duruyor.. yarin link alacakmis ayni saticidan bana gönderecekmis. ama hala ayni iddiadayim, o girdi kendi cihazindan benim linkiin başini bağladı..gece gece moralimi bozdu.. İstedigim cevabı alınca özür diletcem kendimden..

Madem benim link sende güzel çalışıyor. Kendi asıl linkininbana gödner onu deneyeyim diyorum. Sabret diyor yarın yeni link göndercem diyor.. Mesele hangimiz haklıyız
IPTV linki arkadaşının TV'sinde girili olduktan sonra siz hiçbir şekilde izleyemezsiniz. Ancak o çıkış yaparsa o zaman izleyebilirsiniz. İkinizi aynı anda izlemeye çalışırsanız IPTV serveri ikinizi de banlar.

C Çevrimdışı

cicooo

Yeni Üye
26 Eki 2025
6
42
Arkadaşınız çıkış yapmamakta ısrar ediyorsa konuyu kapatın gitsin abi. Uğraştığına değmez.
Yaw yok. Yeni link attı Bugun. Onda sıkıntı olmaz.. İnatlaştık tartıştık.. Yebi linki akşama denicem. Diyorum ki ona, sen denemek için o ipmtv linkini kendi tv nde kullandın bu yuzden basla cihazda çalışmıyor bi sende çalışıyor. İnsanlar bazen satıcının serverin o linki belirli bir cihaz ve mac adresine sabitleyebildiğini ve bu yuzden baska hiçbir cihazda çalışmadığını, bunun mümkün olduğunu söyledi

L Çevrimdışı

luckyfather

Aktif Üye
25 May 2018
154
57
Bilerek sordum benim başıma gelen şu farklı internet sağlayıcı kullanıyorsanız ( arkadaşınız türktelekom.... siz daha farklı bir sağlayıcı) bende yeni öğrendiğim için yazıyorum sizin kullandığınız sağlayıcı yurtdışı çıkışı kapalı olunca o linke bağlanamıyorsunuz arkadaşınız rahatça bağlanıyor -- yapabiliryorsanız sağlayıcınıza tlf.açıp benim yurtdışına çıkış portumu açın bana mesela yurtdışında çalıştığım firmalardan numune resim,video..vb.. alamıyorum derseniz portunuzu açıyor bu açık portlar sadece türktelekomda var diğerleri kapalı onun için sorunsuz çıkış yapıp bağlanıyorlar...... malesef böyleymiş....
Yeni aklıma geldi cep telefonunun internetini paylaştır iptv bağlantın tvdenmi boxtanmı interneti cep internetine yönlendir bide çıkışı bu şekilde dene bakalım...

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,710
Bilerek sordum benim başıma gelen şu farklı internet sağlayıcı kullanıyorsanız ( arkadaşınız türktelekom.... siz daha farklı bir sağlayıcı) bende yeni öğrendiğim için yazıyorum sizin kullandığınız sağlayıcı yurtdışı çıkışı kapalı olunca o linke bağlanamıyorsunuz arkadaşınız rahatça bağlanıyor -- yapabiliryorsanız sağlayıcınıza tlf.açıp benim yurtdışına çıkış portumu açın bana mesela yurtdışında çalıştığım firmalardan numune resim,video..vb.. alamıyorum derseniz portunuzu açıyor bu açık portlar sadece türktelekomda var diğerleri kapalı onun için sorunsuz çıkış yapıp bağlanıyorlar...... malesef böyleymiş....
Yeni aklıma geldi cep telefonunun internetini paylaştır iptv bağlantın tvdenmi boxtanmı interneti cep internetine yönlendir bide çıkışı bu şekilde dene bakalım...
Ben Superonline'da yaşadım.
Malum bir uygulama bende çalışmıyor, stream etmiyor bir türlü.

C Çevrimdışı

cicooo

Yeni Üye
26 Eki 2025
6
42
Ama sadece ben de değil başka vaşka cihazlarda da çalışmıyor.. Sadece ilk deneyen kişinin tv sinde çalışıyor

L Çevrimdışı

luckyfather

Aktif Üye
25 May 2018
154
57
Ama sadece ben de değil başka vaşka cihazlarda da çalışmıyor.. Sadece ilk deneyen kişinin [COLOR=revert-layer] tv[/COLOR] sinde çalışıyor
Dediğim gibi İSS'nin yurt dışı çıkış portuyla alakalı ben yaşadım.
cep telefonunun internetini paylaştır iptv bağlantın tvdenmi boxtanmı interneti cep internetine yönlendir bide çıkışı bu şekilde dene bakalım.
Bunu denermisiniz? bende olmuştu bakalım sizde olacak mı..

C Çevrimdışı

cicooo

Yeni Üye
26 Eki 2025
6
42
Dediğim gibi İSS'nin yurt dışı çıkış portuyla alakalı ben yaşadım.

Bunu denermisiniz? bende olmuştu bakalım sizde olacak mı..
Vpn ile wifi ve mobil İnternet denedim.. Mi boxu mobile bağladım her türlü varyasyon denedim çalışmıyor. Kanallar geliyor oynatmıyor.. Muhtemelen yğne birşeyler oldu bir yerde.. Şimdi bu yeni gelen linki de denettircem yine kimsede çalışamayacak. Yordu

Geri
Üst Alt