1 Aylik Bulasik Makinasi Program Takilmasi Arcelik Servisin Degişim Karar İptali

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
55
36
Arcelik Bulasik Makinasi Her 2 Yikamada Surekli Program Sona Geldikten Sonra En Başi Tekrardan Dönüyor Bunu Yetkili Servise bildirdim Normal dedi Gittikten Sonra Aradan 1 Gun sonra Video Ve resim Cektim Kanit Olarak Birdaha Servisi cagirdim Ve makinami İnceleme almak icin Atolyeye Goturduler Ozellille Videsi bile acilmiyacak dedim Degisim İstiyorum Yeni Ürünle dedim Bulundugum Bölgedeki Yetkili Servis Aradu Ürünün Fazla Deterjan Kullanmamdan Dolayi Bu sekilde Oldugunu Dile getirdi Sucu Uzerine Atti VE cihazi Size Teslim edecegiz Sorunsuz dedi Buna İtiraz edip Tekrardan İncelenmesini İstedim. Arkadaşlar Surekli Yokuşa Sürüyorlar Nasil Bir Yol Cižmem Gerek Lutfen Yardimci Olurmusunuz Sota Sota Y YardimDestek

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Bulaşık makinası atılan deterjanın miktarını nereden biliyormuş da programı başa alıyormuş.?
Deterjan miktarı fazla olursa durulama sonrası yıkanan malzemelerde lekelenme, deterjan artığı kalır, yoksa ben mi yanlış biliyorum.

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
55
36
Bulaşık makinası atılan deterjanın miktarını nereden biliyormuş da programı başa alıyormuş.?
Deterjan miktarı fazla olursa durulama sonrası yıkanan malzemelerde lekelenme, deterjan artığı kalır, yoksa ben mi yanlış biliyorum.
Evet Bulundugum Bolgedi Servisteki Bayan Aradi Zaten Tartiştigimiz İcin Bana İnat Hicbir Ürünlerimi Degişimsiz Geri Gönderiyor Elimde Video Kayitlari Olmasina ragmen Programin son 1 dakikasinda başa dönüyor Dededim ayrica İcinde Asiri islaklik ve köpük biriktigini Bildirdim Ayrica Makinanin Arada bir Kendiliginden Kendini kapadigini soyledim Bana Elektrikci cagirin Yok Asiri Deterjan kullanmissiniz falanfi fistandi Sacma sapan Seyler Dedi. 1 aylik cihaz Degisim Talep ettim Urunde bisey yok diyip gonderiyorlar .

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Evet Bulundugum Bolgedi Servisteki Bayan Aradi Zaten Tartiştigimiz İcin Bana İnat Hicbir Ürünlerimi Degişimsiz Geri Gönderiyor Elimde Video Kayitlari Olmasina ragmen Programin son 1 dakikasinda başa dönüyor Dededim ayrica İcinde Asiri islaklik ve köpük biriktigini Bildirdim Ayrica Makinanin Arada bir Kendiliginden Kendini kapadigini soyledim Bana Elektrikci cagirin Yok Asiri Deterjan kullanmissiniz falanfi fistandi Sacma sapan Seyler Dedi. 1 aylik cihaz Degisim Talep ettim Urunde bisey yok diyip gonderiyorlar .
makina deterjan koymadan boş olarak çalıştırın bakalım aynı şeyi yapacak mı.?

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
55
36
Ürünüm Elime Sağ Saglim Gelsin Dediginizi Yapacam İnşallah Daha beter Yapmamislardir
Durumu Size bildiririm Tesekkurler Hersey için

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
55
36
makina deterjan koymadan boş olarak çalıştırın bakalım aynı şeyi yapacak mı.?
Servisin Verdiği Öneri Kagidi Benim Takilan Program ile Verdigim Kayit Bulasiklari duzgun Koymadigim icin Sorunu Bu sekilde Cozmuş Arcelik Yetkili Servis Ve Sorunlu Cihazimin Degişimi İptal ettiler Sota Sota
IMG_20241112_143144.jpg
IMG_20241112_143036.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Servisin Verdiği Öneri Kagidi Benim Takilan Program ile Verdigim Kayit Bulasiklari duzgun Koymadigim icin Sorunu Bu sekilde Cozmuş Arcelik Yetkili Servis Ve Sorunlu Cihazimin Degişimi İptal ettiler Sota Sota
IMG_20241112_143144.jpg
IMG_20241112_143036.jpg
Bu öneriyi size yazan ustayı terlikle dövmek gerekir. Tüketici proğram başa atıyor demiş verdiği çözüme bak.
Üstat elindeki tüm belgelerde online olarak Beyoğlu İstanbul THH (Arçelik Genel Merkez) orada olduğu için işler daha hızlı ilerler şikayet dilekçeni oluştur.
Tüm dökümanları şikayete eklemeyi unutma fatura kimin adınaysa şikayeti onun edevlet hesabından yapın.

O Çevrimdışı

OqDaYy

Aktif Üye
23 Eki 2023
55
36
Bu öneriyi size yazan ustayı terlikle dövmek gerekir. Tüketici proğram başa atıyor demiş verdiği çözüme bak.
Üstat elindeki tüm belgelerde online olarak Beyoğlu İstanbul THH (Arçelik Genel Merkez) orada olduğu için işler daha hızlı ilerler şikayet dilekçeni oluştur.
Tüm dökümanları şikayete eklemeyi unutma fatura kimin adınaysa şikayeti onun edevlet hesabından yapın.
Cihazi Gelip Kurdular Suan Program Da Takilma Yok suan Ne yaptilar ne ettiler Halen anlamis degilim verdigi Oneri Kagidina Baksana Hocam Cidden Benim 11 Yasindaki Yegenimin Yazisi gibi Zaten Bunu verdiklerinde Kurulumu yapanlara Dedim Tekniksenyeleriniz daha Yazi yazmayi bilmiyor Nerde Bu cihazi Kontrol etsinler dedigimde Kahkaha attik Onlarda Abi Vallahi Bizim Bir bilgimiz yok Kuriluma geldik dediler. Sonuc itibari ile Cihaz suanlik Problemsiz Calisiyor Elimdeki Kagit belgeleri sakladim Ne olur ne olmaz diye. Arcelik calisanlarinin Ozellikle Teniksiyenlerinin Cidden Bisey Bildiklerinide Sanmıyorum programlari deneyip Göndermisler belli Oluyor . Bur taslak Olusturdum Hazirda Sorun Olursa Belgelerle Sizin dedikelerinizi Bizzat Uygularim Bu surecte Yardimlarini Esirgemedigin icin Sanada Ayrica tesekkur ederim Sota Sota

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
enflasyon nedeniyle maaşlar hariç herşeyin fiyatı uçtu. kalifiye teknisyenlere verilen maaşlar az gelmeye başlayınca çoğu usta kendi yerini açmaya başladı.

Adanada yetkili otomobil bayisinde boyaci, kaportacı, mekaniker olan arkadaşlarım son 1 yıl içinde işten ayrılıp kendi yerlerini açtılar.

Yetkili serviste aldığım duyuma göre durum içler acısı iş çıkaramıyor, arızaları çözemiyorlarmış.

sizin sorunun çözülmesine sevindim gelişme olursa haberdar edin.

Geri
Üst Alt