Hocam sen interneti baglat gerisini bana bırak
Ferhat Sirinine suyu getirmesi hikaye olmuş
Biz Ado Hocamiza ADSL götürmüşüz çok mu
paket fiyatı, hızı ne tam olarak, taahhüt vermeyeceksen geç tabiki. bu arada altyapı nedir, telekom fiber var mı ?
Superonline Fiber kullanıyorum. 64 lira şu anki tarife. 69 liraya çıkacak.
AKN kalkacaksa boşuna fazladan 5 lira ödemeyelim.
her ay 5 lirayı bi kenarıya koy, o AKK kalkacak diyorsak kalkacak !!!
Superonline ile görüştüm, yeni taahhüt vermem halinde olur da ileride iptal edersem, önceki taahhüt iptal bedelini de yansıtıyorlarmış.
24 aylık taahhüt vermişim iyi mi.
Ekonominin gidişatı endişelendiriyor, olur da iler de interneti kapattırırsak bir de sağlam borç girmesin.
Bu konuda beni fena keklediler... Yoğun bir günümde, müşteri hizmetlerinden aradılar ve 50 Gb olan Adil Kullanım kotasını 9 lira karşılığında 100 Gb yapalım mı dediler, bende yıl başında bu kotanın kalkacağını bilmediğim için "he" deyiverdim...Superonline Fiber kullanıyorum. 64 lira şu anki tarife. 69 liraya çıkacak.
AKN kalkacaksa boşuna fazladan 5 lira ödemeyelim.
2019 AKN kalkacak dogrudur peki fiyat ne olacak
Sımdı Turktelekomun 100mbit 300GB AKN Tarıfesı 124TL
AKN Kalktı Dıyelım Pekı 100mbit hızı AKN'siz 124 Vermeye Devam Edecek En Onemlı Soru Bu.
Daha önce 25mbit Türksat kullanıyordum ve bir sıkıntım yoktu ama akn hızları değişince saçma tarifeler uydurdukları için Türknet'e geçtim. Taahhütün bitmesini beklerken bir hafta geç başvurduğum için 35mbit'le sınırlı kaldım ama çok memnunum, kurulduktan sonra sıkıntı yaşamadım.
Akn kalktıktan sonra ise daha önce Türksat'ta gördüğüm saçmalıkların daha üst versiyonlarını göreceğimizi düşünüyorum. Bence fiyatlara güzel bir güncelleme yapıp akn'yi mumla aratacaklar gibi geliyor.
bende turksat 25mbit olan tarıfeyı kullanıyorum akn hızları degısınce ben tarıfemde devam ettım sozlesme bıtınce 24mbit dusurmek ıstedıler
kabul etmedım.
25mbit 50gb akn + kablo tv = 70tl yola devam edıyorum sozlesmemde yok