1.5 senede ölen varta efb akü

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
218
23
Merhabalar 1.5 senelik varta akü öldü sabahları çok zor marş alıyor garantiye götürdüm kamera var diye garanti den çıkardılar ne yapabilirim tüketici hakem heyetine gitmelimiyim

Kamerayi bahane ettiler bu arada çok düşük akım çekiyor aküyü bozma bitirme şansı yok yatan bir araba da değil her gün çalışıyor hemen hemen akücüye sordum satılan tüm vartlar geri geliyor diyor kamera zorunlu olacak yakında tüm aküler garanti dışı mı kalacak

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
218
23
Kamera araç kapalıyken de çalışıyor mu?
Time lapse modunda evet dakika da 60 kare fotoğraf çekiyor ölçmedim ama 0.3 0.5a falan çekiyordur video kaydında 12v 1a çekiyor zaten 0.3 0.5a çekerek 70a akü 2 3 günde zor biter bir gece de bitiyor akü

Yükte çöküşe bakın ayrıca

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,157
günlük 10 civarı marş yapıyorum inci 75amper efb 2 yılı bitirmeden öldü garantüden yenisi takıldı. Yeni takılanda 2 senesi dolmak üzere şimdilik iyi durumda.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,333
66
Normalde daha uzun dayanması gerekir diye biliyorum ,çok anladığımdan değil ama aklıma takılan acaba yeterli şarj oluyor mu, veya şarj ederken ölçülebiliyor mu :alala

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
218
23
Normalde daha uzun dayanması gerekir diye biliyorum ,çok anladığımdan değil ama aklıma takılan acaba yeterli şarj oluyor mu, veya şarj ederken ölçülebiliyor mu :alala
Ölçülebiliyor ve şarj oluyor akü voltaj 14v civarlarına kadar çıkıyor 14.4v tam dolu oluyor sonra hızla 12 lere iniyor 12 ler de baya Bi sabit kalıyor 11 in altına inince bitmiş oluyor video linki attım 11.5 volttan 9.4e çakılıyor akü yük de

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,333
66
Ölçülebiliyor ve şarj oluyor akü voltaj 14v civarlarına kadar çıkıyor 14.4v tam dolu oluyor sonra hızla 12 lere iniyor 12 ler de baya Bi sabit kalıyor 11 in altına inince bitmiş oluyor video linki attım 11.5 volttan 9.4e çakılıyor akü yük de
Açıkçası bu konularla pek bilgim yok, ben de yaşamıştım akü ile alakalı problem fakat bizim akü maalesef 35 amper,hatta "Araba aldık" konusunda birazcık yazdım akü ile sıkıntıyı (ama açıklamadım) ,hadi bizimki 35 amper ve kamera var ,fakat kamera doğrudan aküye bağlı değil,"start" yapınca çalışıyor (k istemedim doğrudan bağlantıyı).Senin akü bizimkinin 2 katı,70 amper, bence thh'ye başvur, gerekirse bilirkişi iste kameranın çektiği akım için (bildiğimden yazmıyorum,düşüncem bu yönde).Yani kamera akünün garantisini bozar mı,lahavleeee.

S Çevrimiçi

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
185
43
Time lapse modunda evet dakika da 60 kare fotoğraf çekiyor ölçmedim ama 0.3 0.5a falan çekiyordur video kaydında 12v 1a çekiyor zaten 0.3 0.5a çekerek 70a akü 2 3 günde zor biter bir gece de bitiyor akü

Yükte çöküşe bakın ayrıca

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama araç içi kamera araba stop ettiğinde durmuyorsa aküyü tükettiğinde garantiye girmiyor. Aküde kronik sorun varsa o konu ayrı.

Geri
Üst Alt