zyxel siparişi verdim ama bu modem yeter herhalde routere gerek var mı ki yedek modem olarak td w 9970 v3 varkeenetic neymiş? ikinci bir airties faciası. çin'de fabrikaya sipariş ver, markanı bastır tr ye getirt. adamlara radyolarınız kaç watt diye sordum cevap bile veremediler.
zyxel kat kat güvenilir bir markadır. hatta imkan var ise, direkt router al, operatörün verdiği bridge mode olarak tanıt, interneti router ile paylaştır, kablosuz için ise ubiquiti veya cisco access point al. en kötü tplink eap serisi olur.
Beklentinize bağlı.zyxel siparişi verdim ama bu modem yeter herhalde routere gerek var mı ki yedek modem olarak td w 9970 v3 var
Keenetic modemlerin Apple diyebiliriz. 2 ürünü de aldım test ettim. Şuan evimde Keenetici kullanıyorum. T50 B boşta duruyor. 2 sininde üstün yönleri mevcut. Zyxell gigbit portla öne çıkıyor.keenetic neymiş? ikinci bir airties faciası. çin'de fabrikaya sipariş ver, markanı bastır tr ye getirt. adamlara radyolarınız kaç watt diye sordum cevap bile veremediler.
zyxel kat kat güvenilir bir markadır. hatta imkan var ise, direkt router al, operatörün verdiği bridge mode olarak tanıt, interneti router ile paylaştır, kablosuz için ise ubiquiti veya cisco access point al. en kötü tplink eap serisi olur.
Keenetic modemlerin Apple diyebiliriz. 2 ürünü de aldım test ettim. Şuan evimde Keenetici kullanıyorum. T50 B boşta duruyor. 2 sininde üstün yönleri mevcut. Zyxell gigbit portla öne çıkıyor.
Keenetic extra dsl işlemci hızı ddr3 rami, mu-mimo ve yazlımı ile öne çıkıyor. İçindeki yazılım forti ve sophos enterprise ürünleri andırıyor. Ayrıca modemi aldığınızda ücretsiz ve güvenli bir ddns linkinede sahip oluyorsunuz. Sabit ip aramaksızın bu sistem ile evinizdeki tüm cihazlara erişebilirsiniz. Kamera sisteminizi güvensiz P2P sistemlere emanet etmek istemiyorsanız eğer benzersiz bir özelliktir.
Biraz önyargı var sanırım markaya karşı sizde hocam. Keenetic bildiğiö kadarıyla zyxel’fen ayrılanların kurduğu bir firma hatta “zyxel keenetic” serisinden sonrs kuruldu. Bir süredir kullanıyorum extra dsl modemini, bu güne kadar kullandığım modemlere göre küçül bir bilgisayar gibi kalıyor. Arayüzü, uygulamaları, yönetilebilirlik vb konularda rakip koyamadım ben karşısınakinetik midir keneetic midir her ne ise, asıl üretici çin'de olan bir türk markası. ve sadece etiket basmakla yükümlüler kendileri. burada işlemci gücü ddr bilmem kaç raminden bahsediyorsak o aletle mutlu olmaya devam edin. ben asla yarın bi gün dükkanı kapatıp gidecek, destek bulamayacağım, hele hele türk markası vatandaşlardan enterprise bir projemde ürün kullanmam. adamlara xx modelinin wifi radyosunun çıkış gücünü sordum, aldığım cevap: "yeteri kadar" tadındaydı. cisco'ya aruba'ya ubiquiti'ye bu soruyu sorsam sayfa sayfa teknik döküman yolluyorlar. swr ölçümleri dahil.
zaten ev tipi basit senaryolarda çoğu modem/router sorunsuz kullanılır. marka vs çok önemli dahi değil. önemli olan soho ve enterprise senaryolarda ne yapacağı. kaldı ki benim bireysel kullanımımda dahi zincir tekno marketlerdeki çoğu modemi kilitleyebiliyorum.
ilaveten modemlerin apple'ı fazla iddialı. bu durumda cisco'yu, miktrotik'i, juniper'i hatta drytek'i çöpe atmak demek oluyor ki, saydığım markalar modemde, routerda apple + samsung + mercedes + ferrari falandır.
merak edenlere evde (eşim ve ben homeoffice çalışıyoruz) cisco srp 547w soho router, ubiquiti unifi lr access point ile 30 günlere varan rebootsuz kullanım yapabiliyorum.
. adamlara xx modelinin wifi radyosunun çıkış gücünü sordum, aldığım cevap: "yeteri kadar" tadındaydı. cisco'ya aruba'ya ubiquiti'ye bu soruyu sorsam sayfa sayfa teknik döküman yolluyorlar. swr ölçümleri dahil.
yani ön yargı demeyelimde hocam, enterprise uygulamalarda genelde cisco kullanıyorum. soho uygulamalarda drytek yağ gibi akıyor. vlan (w değil), s2s vpn falan işin işine girdi mi benim diyen alet cortluyor.Biraz önyargı var sanırım markaya karşı sizde hocam. Keenetic bildiğiö kadarıyla zyxel’fen ayrılanların kurduğu bir firma hatta “zyxel keenetic” serisinden sonrs kuruldu. Bir süredir kullanıyorum extra dsl modemini, bu güne kadar kullandığım modemlere göre küçül bir bilgisayar gibi kalıyor. Arayüzü, uygulamaları, yönetilebilirlik vb konularda rakip koyamadım ben karşısına
yani ön yargı demeyelimde hocam, enterprise uygulamalarda genelde cisco kullanıyorum. soho uygulamalarda drytek yağ gibi akıyor. vlan (w değil), s2s vpn falan işin işine girdi mi benim diyen alet cortluyor.