S Çevrimiçi

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
139
Selamlar.
Zorunlu trafik sigortasının yenileme zamanı geldi. Sbm'den ve sigorta sitelerinden teklifler aldım. Forumdaki arkadaşlarin bilgisine de danışmak isterim.

Daha uygun fiyat ya da taksit teklifi alabileceğim bir sigorta acentesi var mıdır bildiğiniz?

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
60
25
Ben sigortam net-sigortaladım- sigortayeri-dijipol-anadolu sigorta-hepiyi- bunların hepsibe baktım sigortam net en uygunu verdi

D Çevrimdışı

Denetmennn

Yeni Üye
20 Ocak 2026
4
33
Ben en son derneğimizin anlaşması olan okuşlar sigortadan kasko yaptırdım hem uygun oldu hemde taksiti baya iyiydi ( reklam değildir ), sigortam net , digipol de çıkmayan teklifler vardı.

S Çevrimiçi

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
139
Ben sigortam net-sigortaladım- sigortayeri-dijipol-anadolu sigorta-hepiyi- bunların hepsibe baktım sigortam net en uygunu verdi
Cevap için teşekkürler.
Sigortam net, dijipol, hepiyi baktım. En uygunu hepiyi verdi. Maalesef sigortamnet 2 bin tl fazla bir teklif verdi. Diğerlerine de bir bakarım.

Ben en son derneğimizin anlaşması olan okuşlar sigortadan kasko yaptırdım hem uygun oldu hemde taksiti baya iyiydi ( reklam değildir ), sigortam net , digipol de çıkmayan teklifler vardı.
Cevap için teşekkürler.
Bahsettiğiniz Okuslar sigorta Polatlı ve Çankaya da gözüküyor. İkisi de aynı sigorta şirketinin mıdır? Siz hangisinden teklif almıştınız?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,157
uygun fiyata yapılan zorunlu trafik sigortası kaza olduktan sonra canını fazlasıyla acıtabilir. 2026 itibariyle kaza başına 400.000tl karşılar.
Misal gidip 1.000.000tl değerindeki araca vurup pert ettiniz, 400.000tl sigortadan geriye kalan 600.000 sizden rücü edilir.

Nemi yapacağız ek kloz satın alıp sınırsız imm yada rakamı sizin belirleyeceğiz ikinci bir poliçe kestireceksiniz.

D Çevrimdışı

Denetmennn

Yeni Üye
20 Ocak 2026
4
33
Cevap için teşekkürler.
Sigortam net, dijipol, hepiyi baktım. En uygunu hepiyi verdi. Maalesef sigortamnet 2 bin tl fazla bir teklif verdi. Diğerlerine de bir bakarım.

Cevap için teşekkürler.
Bahsettiğiniz Okuslar sigorta Polatlı ve Çankaya da gözüküyor. İkisi de aynı sigorta şirketinin mıdır? Siz hangisinden teklif almıştınız?
Hocam onların sanırım 2 şubesi var ben sitelerine girip whatsaptan yazıp fiyat almıştım. Her yerde kasko için 18-19k fiyat alırken 13.000 yaptırdım.

S Çevrimiçi

SmilingArtichoke

Aktif Üye
25 Ağu 2021
139
uygun fiyata yapılan zorunlu trafik sigortası kaza olduktan sonra canını fazlasıyla acıtabilir. 2026 itibariyle kaza başına 400.000tl karşılar.
Misal gidip 1.000.000tl değerindeki araca vurup pert ettiniz, 400.000tl sigortadan geriye kalan 600.000 sizden rücü edilir.

Nemi yapacağız ek kloz satın alıp sınırsız imm yada rakamı sizin belirleyeceğiz ikinci bir poliçe kestireceksiniz.
Bu konuda haklısınız. Düşüneceğim.

Hocam onların sanırım 2 şubesi var ben sitelerine girip whatsaptan yazıp fiyat almıştım. Her yerde kasko için 18-19k fiyat alırken 13.000 yaptırdım.
O zaman bende yarın bir sorayım. Teşekkürler

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
218
23

Ek imm yi sigorta ya yapıyorlar mı ya kasko 10milyon olunca ilgilenmedim ben

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,670
Trafik sigortasında kesinlikle ucuza yönelmeyin imm de yüksek olsun yıl başı öncesi 600 TL fark ödeyip 2 Milyondan 5 Milyona yükselttirdim. Buna ilaveten kaskoda imm tamamlayıcı olarak yapıldı. Kısacası trafik sigortası başkasına verdiğiniz zararı ödeyen güvencenizdir. Trafikte ucuz araba kalmadı hepsi yeni model ve pahalı Sota Sota üstadında yazdığı gibi ucuz sigortada başkasına verilen zararın farkını cebinizden ödersiniz. Kasko için ufak bir bilgi yazayım ikame araç istemezseniz biraz daha hesaplı oluyor.

Geri
Üst Alt