YouTube video hızlandırma kayboldu acil yardım

B Çevrimdışı

balci2401

Yeni Üye
20 Ağu 2020
68
37
Arkadaşlar merhaba youtubede video oynatma hızı vardı Regal andorid TV kullanıyorum bugün kaybolmus nasıl getirebilirim

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
youtube vanced yükleyebilirsiniz vanceden sitesinde tv için olan uygulamayı indirip kurun ben android tvler için büyük kolaylık ve fazla özellik var

B Çevrimdışı

balci2401

Yeni Üye
20 Ağu 2020
68
37
andorid tv google playde varmı bu program. nasıl yükleyebilirim. işin garibi durduk yerde oynatma hızı neden kayboldu? acaba otomatik güncelleme mi geldi

lemon Çevrimdışı

lemon

Aktif Üye
31 Eki 2020
416
38
andorid tv google playde varmı bu program. nasıl yükleyebilirim. işin garibi durduk yerde oynatma hızı neden kayboldu? acaba otomatik güncelleme mi geldi
google playde yok kendiniz yükleyeceksiniz. Hız ayarı benim lg tvdede kayboldu bilmem belki tvlerde bir sorun yaratmıştır.

U Çevrimdışı

UgurQA 

Aktif Üye
24 Eyl 2020
58
Android TV de reklamsız youtube için Smartyoutube öneririm. Vanced de kumanda desteği zaten yok, küçük cihazlar için geliştirildiğinden büyük ekranlarda kullanımını rahatsız edici buldum ben.
Android Tv ve boxlar için geliştirilen bir uygulamadır. Tüm Youtube özellikleri çalışıyor, tam kumanda destekli.
Düzenleme:
lemon lemon un verdiği link bahsettiğim uygulamanın aynısı olduğu için linki kaldırdım.

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

balci2401

Yeni Üye
20 Ağu 2020
68
37
uygulamayı indirmeyi deneyeceğim benim gibi andorid tv si olup son güncelleme ile hızlandırması kaybolan başka tv varmı acaba? sadece regal demi kayboldu

Y Çevrimdışı

Yalcinxxxx

Yeni Üye
12 Mar 2022
1
39
Evet tvlerden hatta mi şerde bike hızlı oynatma kaldırılmış çok enterasan hiçbi yerdede bilgi yok

Geri
Üst Alt