Harika yöntem, şifreyi unutma tabi ?Ebeveyn kilidi uygulayıp tvnin netini kapatın.
ben şimdi o şekilde çözüm buldum. Menuye giremiyorlar ?
Onceden ağı kapattıgımda menuden yapıyodu buyuk kız. Şimdi “Error” ???
Harika yöntem, şifreyi unutma tabi ?Ebeveyn kilidi uygulayıp tvnin netini kapatın.
Yok ya unutulacak birşey değil. 1111 ( buraya yazıyımda unutmayım ) ???Harika yöntem, şifreyi unutma tabi ?
çözüm sorun o tuş ise basit yedek kumanda al kumandalar iki tane olsun evde kumandanın birisinin içini aç o tuşun denk geldiği yere bant yapıştır o tuş artık çalışmaz kumandanın biri çocuk için biride sizin için4 yaşında hocam. Kumandadaki işaretlediğim tuşa basarak açıyor youtube'u. Bahsettiğiniz smart menu tuşu o tuş sanırım. Kısayolu silmek de benim işimi çözer. Bu tuşa bastığı zaman orda youtube'u göremesin. Ben ya da eşim youtube izlemiyoruz dolayısıyla hiç kullanılmayacak.
![]()
Superonline fiber kullanıyorum hocam, modem markası huawei HG253s. Belirli mac adreslerine özel web sitesi engelleme yapılabilir mi acaba?
Hocam merhaba çözüm bulabildiydeniz acin numaramı versem watsapptan yardımcı olsanız, aynı sorundan muzdaribim. Veya buradan da yazabilirsinizYanıtlar için teşekkürler arkadaşlar. Gizlenme de olur. Kumandadan bu uygulama açılırken şifre sorsa o bile olur. Yeterki tek başına açamasın.
Sebebi şu, küçük oğlum var, fırsatını bulursa açıp saçma sapan videolar izliyor. Onu engellemek istiyorum.
TV nin neti nasıl kapatılır, acil bu durumu çzöemem lazım youtubu silmeliyimEbeveyn kilidi uygulayıp tvnin netini kapatın.
Hocam merhaba çözüm bulabildiydeniz acin numaramı versem watsapptan yardımcı olsanız, aynı sorundan muzdaribim. Veya buradan da yazabilirsiniz
TV nin neti nasıl kapatılır, acil bu durumu çzöemem lazım youtubu silmeliyim
Biraz geç cvp verdim kusura bakmayınHocam merhaba çözüm bulabildiydeniz acin numaramı versem watsapptan yardımcı olsanız, aynı sorundan muzdaribim. Veya buradan da yazabilirsiniz
Farklı bir konuda da yazmıştım modemin arayüzüne girip youtube filtreleyin saat ve gün olarakta filtreleme yapabilirsiniz.Hocam merhaba çözüm bulabildiydeniz acin numaramı versem watsapptan yardımcı olsanız, aynı sorundan muzdaribim. Veya buradan da yazabilirsiniz