Youtube uygulamasını silebilir miyim?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
4 yaşında hocam. Kumandadaki işaretlediğim tuşa basarak açıyor youtube'u. Bahsettiğiniz smart menu tuşu o tuş sanırım. Kısayolu silmek de benim işimi çözer. Bu tuşa bastığı zaman orda youtube'u göremesin. Ben ya da eşim youtube izlemiyoruz dolayısıyla hiç kullanılmayacak.

vestel-49ud9300-4k-smart-led-tv-kumanda-3.jpg

Superonline fiber kullanıyorum hocam, modem markası huawei HG253s. Belirli mac adreslerine özel web sitesi engelleme yapılabilir mi acaba?
çözüm sorun o tuş ise basit yedek kumanda al kumandalar iki tane olsun evde kumandanın birisinin içini aç o tuşun denk geldiği yere bant yapıştır o tuş artık çalışmaz kumandanın biri çocuk için biride sizin için

F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Şifreyi unutsanız da sıkıntı değil çünkü servis menü şifresi de (4725) menü şifresi yerine geçiyor.

S Çevrimdışı

Sukrugulll

Yeni Üye
21 Ağu 2022
1
33
Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar. Gizlenme de olur. Kumandadan bu uygulama açılırken şifre sorsa o bile olur. Yeterki tek başına açamasın.
Sebebi şu, küçük oğlum var, fırsatını bulursa açıp saçma sapan videolar izliyor. Onu engellemek istiyorum.
Hocam merhaba çözüm bulabildiydeniz acin numaramı versem watsapptan yardımcı olsanız, aynı sorundan muzdaribim. Veya buradan da yazabilirsiniz

Ebeveyn kilidi uygulayıp tvnin netini kapatın.
ben şimdi o şekilde çözüm buldum. Menuye giremiyorlar ?
Onceden ağı kapattıgımda menuden yapıyodu buyuk kız. Şimdi “Error” ???
TV nin neti nasıl kapatılır, acil bu durumu çzöemem lazım youtubu silmeliyim

Son düzenleme:
catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Hocam merhaba çözüm bulabildiydeniz acin numaramı versem watsapptan yardımcı olsanız, aynı sorundan muzdaribim. Veya buradan da yazabilirsiniz

Biraz geç cvp verdim kusura bakmayın
Menüden ağ ayalarınından ( wifi ile bağlıysa ) kablolu seçeneğini işaretleyin. Ağ bağlantısı gidecektir

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

Farklı bir konuda da yazmıştım modemin arayüzüne girip youtube filtreleyin saat ve gün olarakta filtreleme yapabilirsiniz.

Geri
Üst Alt