Youtube uygulamasını silebilir miyim?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hocam işlemi yaptım fakat değişiklik olmadı.
Az önce ben de mb230 da denedim ,profilden hem uygulamayi hem de kumanda da ki youtube favori tusu iptal ettigim halde uygulama calisiyor.Profilden Internet kilidini aktif ettim yine bir faydasi olmadi.Cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama smart menüde uygulama kisa yollari silinebiliyor ve kumandadaki youtube favori tusuna baska bir kaynak veya kanal atayarak sorunu gecici cözmek mümkün.Ayrica internet baglanti ayarlarinizi ayarlar menüsünden aktif/pasif yapmanizda mümkün.Eger baska bir cözüm bulursam paylasirim.

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559
Eğer kumandadan direk YouTube tuşuna basıyorsa öyle açıyor sa YouTube tuşunu başka bişey e atayiniz. Ama kızan lar zehir menüdeden de açıyor diyorsan o zaman olitos bı öneride bulundu ona bakınız

Hocam merak ettim. Bu smart tvlerde ButtonMapper gibi apklar çalışıyor mu? Yani tuş değişikliği bu şekilde mi yapılıyor? Yoksa farklı yazılım mı gerekiyor?

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Şu modemden engelleme nasıl oluyor?
192.168.1.1 yazın tarayıcı kısmına kablosuz ağ bağlantısı oradan filtreleme kısmına gel ekle modem arayüzü internet servis sağlayıcılarına göre değişir. Superonline admin paneli
Kullanıcı adı: admin
Şifre :admin

Ya da 192.168.1.2 deneyerekte girenbilirsin

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Modemin yapılandırma menülerinde filtreleme bölümü var. İlgili link girilerek engellenebiliyor. Gün ve saat seçeneği de var. Belirli saatler içerisinde engelleme yapar o saat dışında engellemez.
Yarın bi bakınayım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

192.168.1.1 yazın tarayıcı kısmına kablosuz ağ bağlantısı oradan filtreleme kısmına gel ekle modem arayüzü internet servis sağlayıcılarına göre değişir. Superonline admin paneli
Kullanıcı adı: admin
Şifre :admin

Ya da 192.168.1.2 deneyerekte girenbilirsin
Ama bu durumda sadece tvdeki YouTube yi engelleyebilir miyiz?
pcden veye telefondan ben girebilirmiyim her türlü

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yarın bi bakınayım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama bu durumda sadece tvdeki YouTube yi engelleyebilir miyiz?
pcden veye telefondan ben girebilirmiyim her türlü

Maalesef sadece tv olmaz.
Modemin özelliğinde mac adresi ile link (youtube) engelleme varsa o zaman olur. Tv nin mac adresi girilir.

KN958 Çevrimdışı

KN958

Yeni Üye
13 Kas 2018
34
36
Az önce ben de mb230 da denedim ,profilden hem uygulamayi hem de kumanda da ki youtube favori tusu iptal ettigim halde uygulama calisiyor.Profilden Internet kilidini aktif ettim yine bir faydasi olmadi.Cocugunuz kac yasinda bilmiyorum ama smart menüde uygulama kisa yollari silinebiliyor ve kumandadaki youtube favori tusuna baska bir kaynak veya kanal atayarak sorunu gecici cözmek mümkün.Ayrica internet baglanti ayarlarinizi ayarlar menüsünden aktif/pasif yapmanizda mümkün.Eger baska bir cözüm bulursam paylasirim.

4 yaşında hocam. Kumandadaki işaretlediğim tuşa basarak açıyor youtube'u. Bahsettiğiniz smart menu tuşu o tuş sanırım. Kısayolu silmek de benim işimi çözer. Bu tuşa bastığı zaman orda youtube'u göremesin. Ben ya da eşim youtube izlemiyoruz dolayısıyla hiç kullanılmayacak.

vestel-49ud9300-4k-smart-led-tv-kumanda-3.jpg

Modeminizin marka ve modeli nedir? Modem üzerinden engelleme yapmak mümkün olabilir.

Superonline fiber kullanıyorum hocam, modem markası huawei HG253s. Belirli mac adreslerine özel web sitesi engelleme yapılabilir mi acaba?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Kumandadaki işaretlediğim tuşa basarak açıyor youtube'u
Isaretlediginiz tus youtube favori tusu degil; bende ki 4 tv de de smart menüyü acan tus o, menüyü actiktan sonra youtube bulup acabiliyor olmasi lazim normalde.
Altta iki adet yildizli tus var,onlara direk kaynak, kanal veya uygulama yükleyebilir ve bastiginiz zaman direk atadiginiz uygulama/kanal acilir.
Cocugunuz 4 yasinda olduguna göre iki alternatif var ;eger menüyü kullanip youtube aciyorsa ayarlar kisminda menülere sifreli giris ayarlanabiliyor,sifre verilirse uygulamalarin oldugu menüye giris yapilabiliyor.
Alternatif olarak eger isaretlediginiz tus en üstteki Netflix tusu gibi direk youtube uygulamasini aciyorsa herhangi bir cocuk kanalini acip o tusa 5 sn basili tuttugunuzda butonum ayarlandi mesaji görünür ekranda, böylece artik youtube degil cocuk kanali acilir daha sonra..
Ayrica alttaki yildizli tuslari da kontrol edin bastiginizda hangi kanal/uygulama aciliyor.O tuslarada atama yapabiliyorsunuz istediginiz takdirde.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
4 yaşında hocam. Kumandadaki işaretlediğim tuşa basarak açıyor youtube'u. Bahsettiğiniz smart menu tuşu o tuş sanırım. Kısayolu silmek de benim işimi çözer. Bu tuşa bastığı zaman orda youtube'u göremesin. Ben ya da eşim youtube izlemiyoruz dolayısıyla hiç kullanılmayacak.

vestel-49ud9300-4k-smart-led-tv-kumanda-3.jpg

Superonline fiber kullanıyorum hocam, modem markası huawei HG253s. Belirli mac adreslerine özel web sitesi engelleme yapılabilir mi acaba?
Ebeveyn kilidi uygulayıp tvnin netini kapatın.
ben şimdi o şekilde çözüm buldum. Menuye giremiyorlar ?
Onceden ağı kapattıgımda menuden yapıyodu buyuk kız. Şimdi “Error” ???

Geri
Üst Alt