Youtube Açılmıyor

H Çevrimdışı

hsn07

Yeni Üye
18 Eyl 2019
7
32
VST SMART42PF7175 42" LED TV 240LB/MB95 marka tv youtube açılmıyor. Youtube logosu geliyor. Biraz bekledikten sonra smart tv uygulamasından da atıp normal tv kanallarına dönüyor. Müşteri hizmetlerine whatsap tan yazdım aşağıdaki cevabı verdi ?
"Ürününüzde yaşadığınız problem Vestel televizyon kaynaklı bir sorun değildir. Servisimiz üründe yazılım güncellemesi yaparak sorunu çözebilir. Yazılım güncellemesi yapıldıktan sonra youtube uygulaması açılabilir, fakat video donma ya da açılmama gibi sorunlar da yaşanabilir. Oluşabilecek bu tarz sorunları kabul eder iseniz buradan servis yönlendirmesi yapabilirim."
Tv yazılımı 3.6.6

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
Ben andorid box yerine laptop'ı VGA kablosu ile SEG tv' ye bağlantı yaptım ve sorunsuz kullanıyorum.. Ses için de aşağıdaki kabloyu kullandım, ses kumandadan idare edilebiliyor.. Sadece kucağında bir klavye ve mouse aynen uzaktan kumanda hesabı.. Sorun kökten çözüm..

Ekran-Alintisic74c88b8faaef808.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben andorid box yerine laptop'ı VGA kablosu ile SEG tv' ye bağlantı yaptım ve sorunsuz kullanıyorum.. Ses için de aşağıdaki kabloyu kullandım, ses kumandadan idare edilebiliyor.. Sadece kucağında bir klavye ve mouse aynen uzaktan kumanda hesabı.. Sorun kökten çözüm..
Aynen bende böyle kullanıyorum ,hatta diski yeniden ayırıp ,büyük bölümünü server olarak kullanıyorum (150 gb kadar yer) diğer 2 bölümde de kodi bulunuyor,birde UK klavye+fare işimi görüyor,ekranı kırık bir dell 1525 :)
Yani eldeki ekranı kırık-bozuk bir laptop çok süper olur bu işler için, birde linux içinde kodi ,hem az yer kaplıyor hemde laptop eski dahi olsa ,süper çalışıyor :ok

Geri
Üst Alt