Yetki verme

A Çevrimdışı

ag1998

Yeni Üye
6 Tem 2019
602
Moderator veya admin yetkisi verir misiniz? Uydu yayinlari bolumune diger uydularida eklemek istiyorum fakat yetkim olmadigi icin ekleme yapamiyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
Yenı forum olusturma yada forumları dızayn etme ıslemlerını sadece Süper Admin yapabılır. O yetkıde sadece bende var.

olusturmak ıstedıgınız kategorı/forumları bana ozel mesaj yoluyla yada burdan ıletırsenız gereklı duzenlemeyı yaparım.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Admin bana da, admin giriş link ve şifresi lazım ?
İşin şakası A ag1998 selam, toplamda 5-10 kez farklı zamanlarda giriş yapıp yorum yaptığınız düşünülrse bence bu istediğin olmaz, forumda benden eski o kadar çok bilgili o kadar çok yorum yapan kişi var ki daha onlar olamamış iken
Benim mesaj sayım, online sürem, beğeni sayım, takipçi sayımı da eklersen moderatör luk bana gelmemişken bunu beklemen biraz zor, ben bile başlığı admine vermiyorum açıyor ve sağolsun ilgeliniyor sen de öyle yap bence, sonra zamanla istedegin yere gelirsiniz diye düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Kimseye zırnık bile yok, dağılın bakim :sopa1

img-adamhaklibeylervideocaps-716.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Admin bana da, admin giriş link ve şifresi lazım ?
İşin şakası A ag1998 selam, toplamda 5-10 kez farklı zamanlarda giriş yapıp yorum yaptığınız düşünülrse bence bu istediğin olmaz, forumda benden eski o kadar çok bilgili o kadar çok yorum yapan kişi var ki daha onlar olamamış iken
Benim mesaj sayım, online sürem, beğeni sayım, takipçi sayımı da eklersen moderatör luk bana gelmemişken bunu beklemen biraz zor, ben bile başlığı admine vermiyorum açıyor ve sağolsun ilgeliniyor sen de öyle yap bence, sonra zamanla istedegin yere gelirsiniz diye düşünüyorum.
Sen moderatör değilmiydin zaten ? :alala

Geri
Üst Alt