Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni uydu aldım ancak bazı kanallarda takılma oluyor
Merhaba kanky next uydu aldım taktım kalite 75 ve üzeri oluyor ancak bazı kanallarda sinyal gider ya 20 saniye de bir gidiyomuş gibi oluyor ama bazı kanallarda yapıyor nasıl çözebilirim ?
Sorunum aynı değil onla benim tüm kanallar çekiyor kalite seviyesi Min 75 ama bazı tv8 now show gibi belli kanallarda bazen takılıyor böyle sinyal gidince ekran bozuluyor ya saniyelik sonra tekrar ediyor o kanalda hatta diğer kanalların sinyallari 81 bu bahsettiğim kanallar 76-78 bunlarda böyle yapıyor
** Kullanılan kablonun kalitesi nedir?
** Merkezi sistem mi / şahıs uydu mu?
** Merkezi sistem ise çatıdaki dağıtıcı da senin dairenin girişine bak bakır uç kısmı oksit / çatlak olmuş ise bu kanallara denk gelebilir..
** Şahıs uydu ise lnb yeni mi (çok senelik ise yenile) onun girişlerin kontrol et / uydunun milimde olda ayarı kaçmış ise bu kanallara denk gelebilir..
** çatıdan dairene kadar kablo dışardan mı ankastre şeklinde mi dağıtılıyor .. dışardan ise dıştaki kablo eski ise hava şartları ile çatlamış ise bu çekim kalite durumunu etkileyebilir..