Eskisi 43 incdi ondan biraz daha büyük olabilir çok anlamiyorum o işlerden android olsa daha mı iyi webos varmışKaç inç düşünüyorsunuz Android olmayacak değil mi
Anladım onlarda kullanılacak ne onerirsin acabaYoutube netflix vs kullanılacaksa android veya smart olabilir Webos Lgnin işletim sistemi
Tamamdır çok sagolBen biraz araştırayım size ürün linki atarım hocam
Bakicam bunlara sağol bı de onvo marka varmış bizim arkadas kullaniyorlar iyi diyorlar hem fiyatları uygun sence alınır mı43 inç için bu mantıklı hocam bu model smart
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.50 inç için de bu model bu model ise android
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.43 size daha uygun olur diye düşünüyorum diğeri android olsa da belli bir süre sonra android tvlerdfe donanım özelliğinin düşük olmasından kaynaklı donma kasma olabiliyor
Onvo da iyi sayılır ama bir vestelin yerini tutmaz ayrıca satış sonrası hizmet olarak bir sorun olduğunda vestelin müşteriye bakış açısı daha iyidirBakicam bunlara sağol bı de onvo marka varmış bizim arkadas kullaniyorlar iyi diyorlar hem fiyatları uygun sence alınır mı
Çok sağol bakıp inşallah güzel bı şey almaya çalışicam yardımcı oldun sağolOnvo da iyi sayılır ama bir vestelin yerini tutmaz
Rica ederim hocam siz de sağolun hangi modeli alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanınÇok sağol bakıp inşallah güzel bı şey almaya çalışicam yardımcı oldun sağol