A
ataseven, İşte hocam yabancı marka daha ürünü alırken soymaya kalkıyor 3700 nedir ya aynı paraya Yerli 2 tane bulaşık makinesi alınıyor
samsung 2550 tl aldım gurundıg 2100 tl (arçelik gurubunun ürünü) vestelde 2000 tl civarıydı.A ataseven, İşte hocam yabancı marka daha ürünü alırken soymaya kalkıyor 3700 nedir ya aynı paraya Yerli 2 tane bulaşık makinesi alınıyor
Çevremde hep vestel bm kullanılıyor ben de vestel kullanıyorum memnunum 2 programlı olanı bile tertemiz yıkıyor. Mutfağı yeniledik Buzdolabı değişti Bulaşık makinesinin de inox rengiyle değişmesi lazım acaba Grundig mi alsam diye ben de düşünüyorum.samsung 2550 tl aldım gurundıg 2100 tl (arçelik gurubunun ürünü) vestelde 2000 tl civarıydı.
eco programı en verimli programdır yani tasarruf anlamanda, bu nedenle normal programda 60 derece ile bu programda fark vardır. 60derece programında rezistans ölçmeye başlar. 60 dereceyi korur ve belirli kriter oluşunca rezistans devreden çıkar.Adem Helvacı , üsdatlar sizlere birsey sormak istıyorum , vestel 9710 cmı makina var söyle bırsey var sorun mu bılmıyorum , eco pamuklu programı var 2:30 dk 60' bu programda sunu fark ettım makina 60 ' derecelik bır ısı yapmıo cam a dokundugum da onu farkettım bu makinadan önce arcelık te bu seklı program vardı orda cam a dokundugunda o ısıyı fark edıyordum , birde bu pamuklu program da sanırsam agırlık sensörü var süreyı kısaltıyor ,bizimkiler evde genelde 60' yıkar makina genelde cok camasır olur, ama 150dk olan süre 100 dk düşüyor ve camasırı sadece yıkama 60 dk sı yıkama gerısı durulama vs bir hata mı yoksa normal mi ?