Yeni Seri Vestel Çamaşır Makinelerindeki Değişiklikler?

M Çevrimdışı

Mehmet123

Yasaklı Üye
12 Şub 2021
87
27
A ataseven, İşte hocam yabancı marka daha ürünü alırken soymaya kalkıyor 3700 nedir ya aynı paraya Yerli 2 tane bulaşık makinesi alınıyor

M Çevrimdışı

Mehmet123

Yasaklı Üye
12 Şub 2021
87
27
samsung 2550 tl aldım gurundıg 2100 tl (arçelik gurubunun ürünü) vestelde 2000 tl civarıydı.
Çevremde hep vestel bm kullanılıyor ben de vestel kullanıyorum memnunum 2 programlı olanı bile tertemiz yıkıyor. Mutfağı yeniledik Buzdolabı değişti Bulaşık makinesinin de inox rengiyle değişmesi lazım acaba Grundig mi alsam diye ben de düşünüyorum.
Vestelden memnunum ama Grundig sitesinde ekstra durulama seçeneği var yazmış beni o cezbetti açıkçası. Bulaşıkların az suyla yıkanması benim hoşuma gitmiyor elimde olsa vestelden özel yazılım talep edip 3-4 defa fazladan durulatacağım :)
Yeni makinaların az su kullanmasını hiç sevmiyorum

T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
34
Vestelin çamaşır makineleri sıkmaya geçememe sorunu ile meşhur bana göre arçelik grubu vestelden daha iyidir temiz yıkamıyor vs. durumlarına katılmıyorum bir süre altus kullandım gayet iyi yıkıyordu.

G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
195
47
Adem Helvacı Adem Helvacı , üsdatlar sizlere birsey sormak istıyorum , vestel 9710 cmı makina var söyle bırsey var sorun mu bılmıyorum , eco pamuklu programı var 2:30 dk 60' bu programda sunu fark ettım makina 60 ' derecelik bır ısı yapmıo cam a dokundugum da onu farkettım bu makinadan önce arcelık te bu seklı program vardı orda cam a dokundugunda o ısıyı fark edıyordum , birde bu pamuklu program da sanırsam agırlık sensörü var süreyı kısaltıyor ,bizimkiler evde genelde 60' yıkar makina genelde cok camasır olur, ama 150dk olan süre 100 dk düşüyor ve camasırı sadece yıkama 60 dk sı yıkama gerısı durulama vs bir hata mı yoksa normal mi ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adem Helvacı Adem Helvacı , üsdatlar sizlere birsey sormak istıyorum , vestel 9710 cmı makina var söyle bırsey var sorun mu bılmıyorum , eco pamuklu programı var 2:30 dk 60' bu programda sunu fark ettım makina 60 ' derecelik bır ısı yapmıo cam a dokundugum da onu farkettım bu makinadan önce arcelık te bu seklı program vardı orda cam a dokundugunda o ısıyı fark edıyordum , birde bu pamuklu program da sanırsam agırlık sensörü var süreyı kısaltıyor ,bizimkiler evde genelde 60' yıkar makina genelde cok camasır olur, ama 150dk olan süre 100 dk düşüyor ve camasırı sadece yıkama 60 dk sı yıkama gerısı durulama vs bir hata mı yoksa normal mi ?
eco programı en verimli programdır yani tasarruf anlamanda, bu nedenle normal programda 60 derece ile bu programda fark vardır. 60derece programında rezistans ölçmeye başlar. 60 dereceyi korur ve belirli kriter oluşunca rezistans devreden çıkar.
Eko programında ise su 60 dereceyi bulur bulmaz anında devreden çıkar.
Buradaki amaç şudur, 2 tip yıkama yapar makine program süresi ile yıkayıp temizlemek birde program süresini kullanarak yıkayıp temizlemek.
örnek şu; araba ile A noktasından B noktasına gideceksin. Ya gaza basarsın yakıt artar süre kısalır. Yada yavaş gidersin süre uzar yakıt azalır.

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
478
35
Devir tasarruf devri.

Geçen yıl Çamaşır makinesi almak için baya araştırdım. Gönlümde Lg marka vardı. O zamanlar 9kg fiyatı 2600 tl idi. Ama Lg de garanti uzatma olmadığından dolayı almaktan vazgeçtim.
Bosh, electeolux profilo vs onların ek garantisini sorguladim, çok fazla istediklerinden dolayı almaktan vazgeçtim (yaklaşık 700tl istiyorlardı)

Arçelikte 9 kg ler bütçemi aşıyor diye Arçeliğe bakmadım.

Vestel satış noktasına gittim. 9 kg 2400 tl idi. Ürünü inceledim, malzeme kalitesi hoşuma gitmedi diye almadım.
En sonunda 2200 tl ye 9 kg Samsung aldım. 300 tl ye de garantisini uzattım. Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyoruz.

Geri
Üst Alt