E
emregiray67
Yeni Üye
- 18 Mar 2022
- 20
- 31
Arkadaşlar cm 10120 modeli daha makineyi daha 5 kere çalistirmadim servis normal diyor böyle sesli ve titreşimli çalışıyor
Eski makinanızın saç kalınlığı ile yeni aldığınız makinanın saç kalınlıkları aynı değil maalesef yeni makinelerin saç kalınlığı ince olduğu için esneme ve sarsıntıya sebep oluyorBöyle sallanması hiç hoşuna gitmedi eski makinem hiç böyle yapmiyordu
Hocam o sarsıntı normal maalesef.Böyle sallanması hiç hoşuna gitmedi eski makinem hiç böyle yapmiyordu
O sarsıntıya kafanızı takmayın, o kadarcıktan bir şey olmaz.Çok teşekkürler. Üzüldüm gerçekten
Titreşim bu seviyede ise 6.5 yıl iyi gitmiş.6,5 yıldır kullandığımız 9 kg kapasiteli Bosch çamaşır makinesi 1200 devirde sıkarken böyle titreşim yapıyor. Artık bu durum normal karşılanıyor. Eski makinelerin stabilliği yok.
Nevresim gibi büyük parça eşyalarda böyle titreşim oluyor ama yerinden oynamıyor. Bu kadar süre gitmesi evet iyi bir süre. 2. yılında rulman ve amortisör bozan Bosch makineler var. Bizim de rulman bozuktu bazen ses yapıyor bazen kayboluyor. Yaptıralım diyorum ama bizimkiler kazan kesileceği için istemedi.Titreşim bu seviyede ise 6.5 yıl iyi gitmiş.
Bizim Hotpoint süspansiyon ve rulman değişti o sürede.