M Çevrimdışı MustafaMıstık Yeni Üye 8 Şub 2026 7 33 Dün 15:03 da #1 Uzun süredir %91 de bu şekilde ne yapmalıyım?
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 16,822 Dün 15:39 da #2 Tv yi ilk kuruluma dönderin kanalları ayarlamadan kurulumu tamamlayın yazılımı yükleyin.
M Çevrimdışı MustafaMıstık Yeni Üye 8 Şub 2026 7 33 Dün 16:02 da #3 By_Trol' Alıntı: Tv yi ilk kuruluma dönderin kanalları ayarlamadan kurulumu tamamlayın yazılımı yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Ustam yaptım yazılım tamamladı ama "yükseltme tamamlandı. Yeniden başlatılıyor..." yazısında kaldı
By_Trol' Alıntı: Tv yi ilk kuruluma dönderin kanalları ayarlamadan kurulumu tamamlayın yazılımı yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Ustam yaptım yazılım tamamladı ama "yükseltme tamamlandı. Yeniden başlatılıyor..." yazısında kaldı
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 16,822 Dün 16:06 da #4 MustafaMıstık' Alıntı: Ustam yaptım yazılım tamamladı ama "yükseltme tamamlandı. Yeniden başlatılıyor..." yazısında kaldı Genişletmek için tıkla ... Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
MustafaMıstık' Alıntı: Ustam yaptım yazılım tamamladı ama "yükseltme tamamlandı. Yeniden başlatılıyor..." yazısında kaldı Genişletmek için tıkla ... Full yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
M Çevrimdışı MustafaMıstık Yeni Üye 8 Şub 2026 7 33 Dün 18:14 da #5 Teşekkürler yükledim oldu bu sefer