A
Ahmet05452518994
Yeni Üye
- 25 Mar 2020
- 5
- 40
Slm aleykum hocam otomatik yazilim yukselmiyor kendim yukseltmek istiyorum hangi yazilim uygun hocam yardimlariniz icin tsk ederim
yazilim guncellemek istiyorum bunu uygun yazilim verirmisiniz 5 6 yildir guncelleme yokçözümü yoktur, güncelleme ile çözülemez sakın denemeyiniz. Android box cihazı tavsiye ederiz.
Tarayici guncelleme sorunjyazilim guncellemek istiyorum bunu uygun yazilim verirmisiniz 5 6 yildir guncelleme yok
Internet yarayici guncelleme istiyor ne yapabilirimmb95 ana kartı var. yazılım yüklemeyiniz
bu sayfada mb9x için uyarılarımızı yaptıkÖnemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Maalesef hicbirsey yapamazsiniz,tarayici tv den acildigini algilamadigi icin yazilimi yükseltmenizi öneriyor ama tv de böyle bir ihtimal yok.Eger tv nizin wifi özelligi varsa , televizyonunuzun wireless display özelligini kullanarak,cep telefon icerigini aktarip seyredebilirsiniz.Internet yarayici guncelleme istiyor ne yapabilirim
O zaman yazilim yuklemenin bi anlami yok tvleri seyrediyorum internette guncellenir zannediyordum. Malesef wifi ozelligi de yok smart internet ozelligi de burda son bulmuştur servise gondersem wifi ozelligi internet tarayici yi yapabilirler mi sizi de yordum kusura bakmayinMaalesef hicbirsey yapamazsiniz,tarayici tv den acildigini algilamadigi icin yazilimi yükseltmenizi öneriyor ama tv de böyle bir ihtimal yok.Eger tv nizin wifi özelligi varsa , televizyonunuzun wireless display özelligini kullanarak,cep telefon icerigini aktarip seyredebilirsiniz.
servislik bir olay degil ,maalesef teknolojik olarak yetersiz kaldigi icin icerikleri acamiyor.Android box konusunu incelemenizi öneririm.servise gondersem wifi ozelligi