Yazılım yükleme ekranı sorunsalı..

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Herkese merhaba,

Evden bir telefon geldi "baba ekranda bu çıktı" ne yapalım diye. ?

vestel58d4bc8e9505dafe.png

Bekleyin dedim. Ben araştırma yaparken tv açılmış, herşey normal. Ama ben böyle bir yükleme ekranı hatırlayamadım. Bir de 3 yıldır güncelleme gelmeyen MB96 şaseye nereden çıktı bu yazılım sizce? Acaba bir wireless display şakası ile mi karşı karşılaştık?

Ne dersiniz?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Menu tuşuna basıp 4725 tuşlayın, çıkan sürüm numarasını bize söyleyin. F fikoloji
Ama Vestel'de böyle bir arayüz gördüğümü hatırlamıyorum ben. :alala :bilmiyom

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Şimdi gönderdiler. Thorium V.3.7.6k. Bu yeni yazılım değil. Bence de dediğiniz gibi yazılım Tv'ye değil Teledünya'ya geldi diye düşünüyorum.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Şimdi gönderdiler. Thorium V.3.7.6k. Bu yeni yazılım değil. Bence de dediğiniz gibi yazılım Tv'ye değil Teledünya'ya geldi diye düşünüyorum.

TV'ye Teledünya kutusu mu takılı?
Kutuya gelmiştir o zaman, Vestel'de böyle bir arayüz olduğunu sanmıyorum. Vestel'in yazılım güncelleme arayüzü bundan farklı.

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Evet Teledünya takılı. Yazılım yükleme bitip yeniden başlatınca boot ekranında Teledünya yazısını gördünüz mü dedim görmedik deyince arada kaldım açıkçası bende. Ama şu anda her ikisi de sağlıklı çalışıyormuş. Kime geldiyse hoş geldi sefa geldi. :hihi Teşekkürler değerli yorumlarınız için.

Geri
Üst Alt