Yazılım Kursu tavsiyesi

burak59

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
burak59
Dostlar malum iş bulmak sıkıntı kendim matematik öğretmeni olmama rağmen atanamadım. Yazılım öğreneyim diyorum birkaç yer araştırdım önerileri olanlar lütfen mesaj atsın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Dostlar malum iş bulmak sıkıntı kendim matematik öğretmeni olmama rağmen atanamadım. Yazılım öğreneyim diyorum birkaç yer araştırdım önerileri olanlar lütfen mesaj atsın

Kız kardeşim grafik tasarımcı abi hepsine bak derim ama ucuzu olsun dersen smartproya göz at diğerleri bayağı pahalıydı bundan 2 sene önce de şimdi de pek fark olacağını sanmiyorum

Valla işsizlikte şunu öğrendim parası olmayana herşey pahalı :)) Yarına sorayım önereceğin kurs varmı ?

Bence gidin görüşün yazılım konusu ciddi konu açık açık eğitmenleri kim ise onları öğrenin kurs ismi pek belirleyici olmuyor maalesef

Bence gidin görüşün yazılım konusu ciddi konu açık açık eğitmenleri kim ise onları öğrenin kurs ismi pek belirleyici olmuyor maalesef
Yarın mutlaka hepsini gezeceğim araştırmaya devam edeyim önerisi olan lütfen başlık altına eklesin

Ben de aynı düşüncedeyim. Yaklaşık 1 aydır bu sebeple Python öğreniyorum vakit buldukça. YouTube'a Python dersleri yazdım güzel birkaç anlatım var. Kendimce ufak tefek kodlamalar yapıyorum. Mantıksal matematiksel bazı hesaplamalar falan yaptırıyorum.

Umarım tüm atanamayanlar (eğitimden sağlığa) mesleklerine kavuşur,inanın ailecek hep konu açıldığında(özellikle Fox haberde) dua ediyoruz ...
Biraz linkleri inceledim:
Buradaki gün sayısı kursun verileceği gün mü yoksa haftalık kurs günümü,merak ettim.
Daha doğrusu "tam kurs" süresi ne kadar acaba,3 aymı 5 aymı,ben göremedim smartproda,çünkü fiyat 5 günlük belirtilmiş ?

Umarım tüm atanamayanlar (eğitimden sağlığa) mesleklerine kavuşur,inanın ailecek hep konu açıldığında(özellikle Fox haberde) dua ediyoruz ...
Biraz linkleri inceledim:
Buradaki gün sayısı kursun verileceği gün mü yoksa haftalık kurs günümü,merak ettim.
Daha doğrusu "tam kurs" süresi ne kadar acaba,3 aymı 5 aymı,ben göremedim smartproda,çünkü fiyat 5 günlük belirtilmiş ?
Valla daha gitme fırsatı bulamadım ama dediğiniz doğru onuda sormak gerekiyor görüştüğümde paylaşırım.

LInk üzerinden ücretsiz online egitim kurslari listesi actim bakabilirsiniz alternatifleride mevcuttur ön bilgi edinip ileride iyi bir kursla hedefinize ulasabilirsiniz gereken sadece zaman,caba tabikide para

içinde istek, heves varsa git hocam. yoksa parana ve zamanına yazık olur.

udemy kurslarına da bir göz atın. ingilizceniz varsa zaten kursa da çok ihtiyacınız yok

Geri
Üst Alt