Yazılım Güncellemesi Var Ama Yok

harunlee Çevrimdışı

harunlee

Yeni Üye
11 Ocak 2019
6
27
Merhabalar, öncelikle aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Sorunuma geçmeden önce forum ciddi anlamda emekçilerin bulunduğu bir platform. Umarım çok daha iyi yerlere hep beraber gelir ve görürüz.

Sorunum işe su şekilde

Vestel TV Seri numarası: 7015468300191
Model: Vestel 42PF8080 42 inç 106 ekran yanlış bilmiyorsam eğer.

Aşağıda resimlerde gördüğünüz gibi, v2.1.9 yazılım sürümü görünmekte ve vestel driver sitesinde ise 224t sürümü görünmekte.
Sıkıntım işe şu tekrar aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi, internet arayüzü 5 yıllık bir arayüz hiçbir uygulama aktif değil. Yazılım güncellemesi ile yeni bir arayüz istiyorum. En azından film izleyebileyim.
Tv den güncelleme ara dediğimde yazılım güncel diyor ama vestelin sitesinde 224t yazıyor.
güncelleme bile yoksa, başka bir tv yazılımı felan yüklememiz mümkünmüdür? Bir üst model felan.

RrQ0P1.jpg

pbE0W0.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
selam,
sizde en fazla 2.2.4t yazılımı olabilir ama onundafaydası olmayacaktır. mb95 şaseniz var.
size tavsiyem android box almanız, hemde daha faydalı olacaktır.
https://tavsiyeforumu.com/konu/android-box-tv-tavsiye.952/ formunu inceleyiniz
MB9X şaseler için arıza yoksa güncelleme tavsiye etmiyoruz. faydanıza değil zararınıza olabilir. İsterseniz yazılımı veririm ama aksiyon aramaya bence gerek yok :wink:

harunlee Çevrimdışı

harunlee

Yeni Üye
11 Ocak 2019
6
27
selam,
sizde en fazla 2.2.4t yazılımı olabilir ama onundafaydası olmayacaktır. mb95 şaseniz var.
size tavsiyem android box almanız, hemde daha faydalı olacaktır.
https://tavsiyeforumu.com/konu/android-box-tv-tavsiye.952/ formunu inceleyiniz
MB9X şaseler için arıza yoksa güncelleme tavsiye etmiyoruz. faydanıza değil zararınıza olabilir. İsterseniz yazılımı veririm ama aksiyon aramaya bence gerek yok :wink:

vereceğiniz yazılımın şimdikiyle farkı nedir hocam? Ek bişi sunacak mı çok merak ediyorum. Aksiyon için değil yok derseniz yapmam ama smart arayüzü değiştirme imkanımız yok mu?

Geri
Üst Alt