Herkese hayırlı forumlar iyi günler. Kombimiz arızalandı ve yeni kombi arayışına girdik. Yarım yoğuşmalı (3 eşanjörlü) kombi ve premix kombi arasında nasıl bir fark var? Yarım yoğuşmalı kombi için normal kombiye 3.eşanjör eklenip başka hiç bir artısı olmadığını söylüyorlar. Gerçekten de öyle mi? Aradaki fiyat farkını ne kadar sürede amorti eder? Aradaki tasarruf farkı ne kadar olur? Bugün Baymak Lambert Attivo siparişi verdim fakat premix olayını gördükten sonra biraz üzüldüm açıkçası. Sizce ürün elime ulaşınca iade edip premix modeli için aradaki fiyat farkını vermek ne kadar mantıklı? Bu arada yazmayı unutmuşum tam yoğuşmalı olan model Lambert LPY. Diğer bir sorum ise evde yer olmadığı için mecburen yeni kombiyi de balkona koyacağız. Donma sorunu yaşamamak için nasıl önlem alabilirim. Borulara vs. yalıtım yapmak ne kadar mantıklı olur? Bulunduğum yer ılıman bir yer ve - derecelere çok düşmüyor sıcaklık. Yardımcı olursanız sevinirim çünkü gerçekten çok arada kaldım.
Not: Premix türü olan kombinin verimi %109 iken yarım yoğuşmalı olan modelde bu oran %103.
Not: Premix türü olan kombinin verimi %109 iken yarım yoğuşmalı olan modelde bu oran %103.
Son düzenleme: