YARDIM! VST 3D SMART 43FB8500 LED TV 330LB/MB98!

EnginTokly

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
EnginTokly
Konunuzu Yanlış Yere Açmanız Sebebiyle Bilgilendirme Uyarısı Aldınız.
Arkadaşlar, Marketimde ne IPTV var ne Ottplayer var ne İPTV'yi destekleyen uygulama var. Hiç bir uygulama yok maç izleyebileceğim bir şey yok nasıl yapabilirim.
Cihazımın Seri No:
7724113600086

Lütfen yardımcı olun....

Ayrıca ilk başta Smart TV ekranını açtığım zaman, Wievster uygulaması çıkıyor 10 saniye sonra ekran kapanıp tekrar açılıyor fakat wievster uygulaması daha gelmiyor. nasıl yapabiliriz?

Tv yi fabrika ayarlarına döndürün. Yine gelip gitme olursa seri no paylaşın full yazılım versinler bide onu yükle. Sonra @teraspy hocamın ottplayer konusunu uygula sıfır gibi olur tv

Tv yi fabrika ayarlarına döndürün. Yine gelip gitme olursa seri no paylaşın full yazılım versinler bide onu yükle. Sonra @teraspy hocamın ottplayer konusunu uygula sıfır gibi olur tv

@teraspy hangi konusu hocam Full Yazılım derken uygulamamı ekleniyor. Nasıl oluyor.

Bu arada Fabrika ayarlarına girdim bir değişiklik olmadı.

@teraspy hangi konusu hocam Full Yazılım derken uygulamamı ekleniyor. Nasıl oluyor.

Bu arada Fabrika ayarlarına girdim bir değişiklik olmadı.
Hocam iki konuyada yazmışsınız. Full yazılımı aldıktan sonra önce yazılımı yükleyeceksiniz sonra @teraspy hocamın Ottplayer devrim konusundaki yapılanları yapacaksınız

gerekli formda cevap verildi

Geri
Üst Alt