telekom santrele gittim.derdimi anlattım Allahtan işini yapan emekçi bir arkadaşa denk geldim.abi ilgilenicem ve seni arayacam dedi.hat değerlerin düşmüş senin devreni değıstirdik simdi 3.4 mbps stabil alırsın dedi ,aradı durumuda bildirdi demekki neymiş masadaki değil sahadaki insanlara hakkını vericen.3 aya kadarda fiber gelecek dedi yan bina hipernet olması ise yakına saha dolabı kurulmuş ordan besleniyorlar.200 mt var dolapla aramizda benim hat 2.5 km.
Gelelim diğer sağlayıcı ********.hadi telekoma *** atıyoruzda.sizden hizmet alalım şu kadar para verelim bana altyapı getir yada dibimde dolap var beni oraya taşı yook biz yapamayız ,be ***** kaydı acmazsın duzeltme yapmazsın.parayı bulunca garibanları işten cıkartıp mt yi bant kaydina alırsın.al birini vur ötekine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gelelim diğer sağlayıcı ********.hadi telekoma *** atıyoruzda.sizden hizmet alalım şu kadar para verelim bana altyapı getir yada dibimde dolap var beni oraya taşı yook biz yapamayız ,be ***** kaydı acmazsın duzeltme yapmazsın.parayı bulunca garibanları işten cıkartıp mt yi bant kaydina alırsın.al birini vur ötekine.
Moderatör tarafında düzenlendi: