Xiaomi x20 plus Hakkın rahmetine kavuştu

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
245
23
Çok övdüm cihazı nazar değdi fan motoru dağıldı sanırım şimdi cihaz 1.5 senelik temmuza kadar garantisi var ben bu cihazı garantiye versem Türkiye burası daha çok bozup gönderirler diye korkuyorum bi fan motoru bozuk yada beni 20 gün bekletip kullanıcı hatası derler boşa bekletirler aliexpress de motoru 1100tl alıp değiştirtsem yada kendim değiştirsem 2000e falan hallolacak ama malum yurt dışı alışverişi yasaklandı bu çok kötü oldu ne yapayım bilemedim ne önerirsiniz bursa da çok fazla robot tamircisi var bi fiyat alayım herkesten ama ne yapayım bilmiyorum bu aralar da hersey üst üste geliyor

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
245
23
Yarım saattir duruyordu kenarda bir daha bi açıp deneyeyim dedim şuan normal çalışıyor servis de açıp çalışıyor diyip gönderecek bunu derken sesi gitti yine

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,981
Yarım saattir duruyordu kenarda bir daha bi açıp deneyeyim dedim şuan normal çalışıyor servis de açıp çalışıyor diyip gönderecek bunu derken sesi gitti yine
Motor içi temiz mi, kontrol edebilir misiniz?
Veya motor mili?

Garanti varsa bence hiç macera aramayın.
En kötü servisi tüketici hakem heyetine verirsiniz.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
245
23
Kendi kendine düzeldi

Bu haldeydi

Sağlam halinde ki video da mikrofon sesi çok yüksek kaydetmiş o kadar sesi yok normal sesi var elektirikli süpürgenin orta ayarı gibi zaten maksimum da da değil maksimum modda normal bir süpürge kadar sesi var

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,435
66
Kendi kendine düzeldi

Bu haldeydi

Sağlam halinde ki video da mikrofon sesi çok yüksek kaydetmiş o kadar sesi yok normal sesi var elektirikli süpürgenin orta ayarı gibi zaten maksimum da da değil maksimum modda normal bir süpürge kadar sesi var

Ohh, güle güle kullanın ,masraftan kurtuldunuz :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,383
kendi kendine nazar ettin :sopa1 El mahkum garantiye gidecek belki garantiden değişir.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
245
23
Ohh, güle güle kullanın ,masraftan kurtuldunuz :ok
Şimdilik kurtuldum yakında patlar gibime geliyor garantiden hallolsa güzel olacak aslında da bu haliyle yapmazlar sağlam diyip gönderirler garantisi bittikten sonra mecbur cepten yapılacak 4300 fiyat verdiler

kendi kendine nazar ettin :sopa1 El mahkum garantiye gidecek belki garantiden değişir.
Aşırı deterjan kullandık biz kokusunu da gidermek lazım yoksa direk garanti dışı

Kendime değdirdiğim nazarın haddi hesabı yok bu bir şey değil anlatsam şok olursunuz 2 parmağım koptu benim kendi nazarım dan

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt