Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,657
- 40
Evde çalışma odam ile modemin bulunduğu salon uzak kalıyor, bu nedenle Wifi çoğaltıcı olarak başlıktaki ürünü almıştım. Açıkçası tüm Xiaomi ürünlerinde olduğu gibi bu cihazın performansından da çok memnun kalmamıştım lakin hiç olmamasından daha iyiydi. Ne olduysa bugünden itibaren sinyal ışığı sürekli turuncu şekilde yanıp sönüyor. Fişten çıkarıp reset attım ancak sorun düzelmedi. Büyük ihtimalle bu ürün elimde patladı ama yine de konu açıp şansımı denemek istedim.
Ürün bu;
Bu Xiaomi ürünlerini nasıl Iphone ile kıyaslıyorlar bir türlü anlayamıyorum. Daha önce babama doğum günü hediyesi olarak Redmi Note 8 Pro almıştım. Bazen anlamadığı bir yer olunca bana getiriyor telefonu, 2-3 dk zor katlanıyorum cihaza. 2016 model Iphone SE 1 cihazım bile daha stabil ve akıcı çalışıyor.
Bir de bunların giyilebilir cihazları var. Neymiş Garmin, Apple almaya gerek yokmuş, onun yerine Mi Band daha iyiymiş. Kafayı yiyeceğim ?
Ürün bu;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu Xiaomi ürünlerini nasıl Iphone ile kıyaslıyorlar bir türlü anlayamıyorum. Daha önce babama doğum günü hediyesi olarak Redmi Note 8 Pro almıştım. Bazen anlamadığı bir yer olunca bana getiriyor telefonu, 2-3 dk zor katlanıyorum cihaza. 2016 model Iphone SE 1 cihazım bile daha stabil ve akıcı çalışıyor.
Bir de bunların giyilebilir cihazları var. Neymiş Garmin, Apple almaya gerek yokmuş, onun yerine Mi Band daha iyiymiş. Kafayı yiyeceğim ?