Xiaomi mi tv stick otomatik başlama sorunu

Z Çevrimdışı

zaforza 

Aktif Üye
29 Kas 2017
72
Merhaba Vestel smart tv ye mi tv stick taktım ancak Tv yi açınca hdmi ye takılı olduğundan otomatik olarak sticki başlatıyor Tv ye geçirince hdmi yi algılayıp tekrar geçiyor Tv de kalmıyor oysa Samsung tv de ben kumandadan ilgili hdmi yı seçmeden Tv de kalırdı istediğimde bir diğerine geçiş yapıyordum. Vestelde bi ayarı falan varmıdır acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Ş Çevrimdışı

Şevkoo

Yeni Üye
18 Tem 2022
1
28
Merhaba benim bi sorum olacak mı stick kullanıyorum digitürk paketi almayı düşünüyorum smart tv paketini mi alicam yoksa web cep tablet paketi işimi görür mü?

E Çevrimdışı

ercanelmas

Yeni Üye
4 Eki 2024
1
40
Şimdi denedim ve Tv de belirttiğiniz her iki ayarıda kapattım ve artık otomatik geçiş yapmıyor çok teşekkür ederim.
Hdmi auto switch özelliğini kapatmanız lazım. Menüde hdmi cec varsa onu da kapatabilirsiniz.

Merhaba değerli arkadaşlar yıl oldu 2024 yine aynı sorun var. Dediğiniz herşeyi yaptım fakat tv de kanal değişirken dahi hemen xiaomi cihazına geçiş yapıyor. Tek kurtuluş yolu fişi çekmek ama onlada sürekli uğraşılmaz ki

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba değerli arkadaşlar yıl oldu 2024 yine aynı sorun var. Dediğiniz herşeyi yaptım fakat tv de kanal değişirken dahi hemen xiaomi cihazına geçiş yapıyor. Tek kurtuluş yolu fişi çekmek ama onlada sürekli uğraşılmaz ki
Bu ilginç geldi bana :alala , ben de de tüm hdmi portlar dolu ama otomatik geçiş yapmadı hiç,ben seçersem hdmi geçiş yapıyor (47pf9090)

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Xiaomi cihazın otomatik açılmasını engelleyebilir misiniz peki?
Sanırım sürekli fişe takılı.

TV'nin açılma ayarını son durum olarak değiştirmeyi de deneyebilirsiniz.

Geri
Üst Alt