mi stick 1080 kullanıyorum memnunum o yüzden 4k sını düşünmüştüm ama çok bildiğim bir piyasa değil 4k stick 1080 tl incehesapda
Bence televizyonun kendi işletim sistemi size yeter ancak illa ben harici cihaz alacağım derseniz, ikisi arasından Stick olanı almak daha mantıklı.
Mi Box S eski bir ürün, donanım olarak daha zayıf. Dolby Vision, Dolby Atmos ve AV1 kodek desteklemiyor. Stick bunların hepsini destekliyor ve Android 11 ile geliyor.
Xiaomi'nin ürünlerini ben genellikle kalitesiz buluyorum. Performans ve kalite bakımından Amazon'un ürünleri çok çok daha iyidir ancak TR garantisi nasıl bilmiyorum. Çok uğraşmak istemiyorum derseniz, ikisi arasından Stick 4K sizin işinizi hayli hayli görür.
Bu işin nirvanası Apple TV 4K, zaten ben de Apple TV kullanıyorum, bir çok ecnebi gibi Yok stutter oldu, yok judder oldu, yok Dolby Vision açmadı, yok hafıza yetmedi, ram yetmedi takıldı derdi yok; uçak gibi makina Otomatik kare eşitleme özelliği sayesinde (Nvidia dahil hiçbirinde yok), görüntüler yağ gibi akıyor. İçeriklerin hepsi 60 veya 24 fps değil; bazıları 50, bazıları 60, bazıları 30, bazıları 23.976 fps. 23.976 fps ile çekilmiş bir görüntü ile karşılaştığı zaman çoğu cihaz görüntüde takılma yapıyor. Tabi bunu herkesin gözü seçmeyebilir.sen hangisini alırdın peki marka model olarak
Bu işin nirvanası Apple TV 4K, zaten ben de Apple TV kullanıyorum, bir çok ecnebi gibi Yok stutter oldu, yok judder oldu, yok Dolby Vision açmadı, yok hafıza yetmedi, ram yetmedi takıldı derdi yok; uçak gibi makina Otomatik kare eşitleme özelliği sayesinde (Nvidia dahil hiçbirinde yok), görüntüler yağ gibi akıyor. İçeriklerin hepsi 60 veya 24 fps değil; bazıları 50, bazıları 60, bazıları 30, bazıları 23.976 fps. 23.976 fps ile çekilmiş bir görüntü ile karşılaştığı zaman çoğu cihaz görüntüde takılma yapıyor. Tabi bunu herkesin gözü seçmeyebilir.
Beklenti yüksek değilse TV'nin kendisi ile idare ederdim, oyun oynamayacaksanız her türlü yeter. Ben illa Android istiyorum, APK falan kuracağım derseniz o zaman Mi Stick 4K özellik olarak dolu bir cihaz, size her türlü yeter.
Ben Apple TV almasaydım Amazon Fire Cube veya Amazon Fire Stick 4K alacaktım.
Siz zaten Mi Stick 1080P kullanıyormuşsunuz ve memnunsunuz. Ya TV ile devam edin ya da Mi Stick 4K alın.
Amazon kendi işletim sistemini kullanıyor, Android değil. Bu bakımdan biraz dezavantajlı. Güzel tarafı performans olarak çok hızlı olması.Apple a biraz uzağım ama bu ikisini merak ettim bunlarda android mi müsait zamanda inceleme videolarını izleyeceğim. Amazon Fire Cube ve Amazon Fire Stick 4K
teşekkür ederim cevapların için Mi Stick 4K en mantıklı seçim oluyor o zamanAmazon kendi işletim sistemini kullanıyor, Android değil. Bu bakımdan biraz dezavantajlı. Güzel tarafı performans olarak çok hızlı olması.
teşekkür ederim cevapların için Mi Stick 4K en mantıklı seçim oluyor o zaman
İkisinide almam, hele hele Mi Box S i düşünmeyin artık, zamanın gerisinde bir cihaz. Xiaomi Stick 4K ya gelirsek bu cihazı alana kadar alınacak çok cihaz var.
Bu başlığı inceleye bilirsiniz, performansa göre cihazlar sıralanmıştır.
Tam Lisanslı Android Tv Box Listesi ( 2023 )
Tam lisanslı ( Google L1 - Netflix sertifikasına sahip ) cihazların ayrıntılı listesi. Netflix, Disney+, Amazon Prime, Youtube, beIN Connect, Exxen, Blu Tv v.b uygulamaların lisanslı olduğu cihazlar. Sıralama Performansa Göre Yapılmıştır. Kutu Cihazlar Listesi Stick Cihazlar Listesi...tavsiyeforumu.com
Evet Android kullanıyor, yalnız Google servisleri yok, Türkçe dil desteğide yok. Bunları bilerek satın alın.Amazon Fire Stick Max android mi kullanıyor
Evet Android kullanıyor, yalnız Google servisleri yok, Türkçe dil desteğide yok. Bunları bilerek satın alın.