muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Bilgisayarıma windows 7 ultimate 64 bit kurdum. Chipset driverini yükledikten sonra klavye mousem hiçbir şekilde çalışmamaya başladı. Ne yapmam lazım driveri silemiyorum
Güvenli modda çalışıyor ama silemiyorum. Normal açılınca gidiyor. Usb portların hepsi gidiyor. Usb diskler bile okunmuyorSürücüyü nereden yüklediniz? Tak çıkar deneyince olmadı mı?
BIOS ekranından hemen sonra F8'e basın, güvenli modda açın, sistem geri yüklemeyi çalıştırın.
Geri yükleme noktası oluşturulmadıysa, aygıt yöneticisinde ilgili aygıta sağ tıklayıp kaldır deyin ve ilgili aygıtın sürücü yazılımını sil seçeneğini işaretleyin.
Güvenli modda çalışıyor mu klavye fare? Çalışması lazım.
Aygıta sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra sürücü sekmesinde sürücüye geri dön seçeneği aktif mi peki?Güvenli modda çalışıyor ama silemiyorum. Normal açılınca gidiyor. Usb portların hepsi gidiyor. Usb diskler bile okunmuyor
YokAygıta sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra sürücü sekmesinde sürücüye geri dön seçeneği aktif mi peki?
Casperin sitesinden cihazın seri nosu ileSürücüyü nereden yüklediniz?
Sistem geri yükleme kapalı mı?
Casperin sitesinden cihazın seri nosu ile
Sinirlendim bastım formatı yüklemeyeceğim chipset driverini.Intel'in sitesinden indirmeyi deneyin derim;
İşlemcinizin modeli nedir?
biosta format ekranında güvenli modda çalışıyordu.Bios ta usb keyboard mause secenekleri olması gerek aktif mi bakınız laptop ise buna bakmanıza gerek yok
Masaüstü ise bakın