Kullanmana engel bır durum yok (yamalar,krıtık guncellemeleri) artık vermeyecegım dıyor.Niye yani bu şeytanlıkları yapıyorlar anlamış değilim bırakın millet kullansın kardeşim ya bu microsoft tam dayaklık allahıma
Biliyorum kardeşimde can sıkıcı bir durumKullanmana engel bır durum yok (yamalar,krıtık guncellemeleri) artık vermeyecegım dıyor.
e yaniiBu durum sadece windows,apple has degil.
cogu yazilim sirketi (isletim sistemi,program,script) destegini belli zaman sonra keser.
Ben olsam bende keserdim
yamalikli bohca olmus, hackerlar tarafindan kevgire cevrilmis sistemle yola devam etmek istemezdim.
Windows XP sonra, kullandıgımız en stabıl sıstem windows 7 idi. Onunda ruhuna El Fatıha.
Niye yani bu şeytanlıkları yapıyorlar anlamış değilim bırakın millet kullansın kardeşim ya bu microsoft tam dayaklık allahıma
Windows 10 MSDN lisans tek anakart süresiz aktifleştirme lisans numaraları bir paket sigara fiyatına satılıyor Al bir tane yükle kullan hem çakma yöntemlerle aktifleştireceğim diye virüslü trojanlı programlarla muhatap olmazsın hem de sorunsuz güncelleştirmeleri alırsın
Sıfır sıkıntı dediğin de windows harici başka bir kaynağa giriş portu açıyor ve kullanıldığında antivirüsü devre dışı bırakıyor bir adet misafir kullanıcı görünümünde administrator hesabı açıyor Yani sıfır sıkıntı olarak o yöntemde güvenilir bir seçenek bulunmuyorO etkinleştirme yazılımı açık kaynak olduğu için virüslü olanı bolca mevcut internette.
Yazıldığı forumdan indirirseni sıfır sıkıntı. Windows Defender yine de sevmiyor onu tabi.
Microsoft şu güncelleme işini rayına oturtsa benim için sıkıntı kalmayacak.
1903'e kararlı hale geldiği zaman geçiş yaptım fakat donma sorunları ile karşı karşıya kaldım.
Sıfırdan kurulum yaptırmak zorunda bıraktı beni.