VU SOLO 2 Kanal Sorunu

OKANTÜRK Çevrimdışı

OKANTÜRK

Aktif Üye
21 Mar 2020
179
49
Merhabalar, Openatv yüklü olan cihazım sabahleyin açtığımda yazılım çökmüş haldeydi. İlk kurulum menüsündeydi. Tekrar yazılımı yükledim. Daha önce karşılaşmadığım bir sorun oluştu: Sadece Kanal D grubu kanalları çekiyor. Frekans araması yapılmıyor. Yeni kanal listesi yükledim ama yine olmuyor. Bu arada tuner ayarı yapıldı, sinyal kalitesi iyi. merkezi sitem var. Öncesinde hiç bir problem yoktu.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,208
65
Çıplak (kanalsız) imaj yüklemeyi denedin mi, aynı anten kablosunu farklı cihazda da dene diyeceğim ,hatta openpli yükle bakalım neler yapacak tuner,aşağıdaki linkten indirip dene bakalım, ilk aklıma gelen tuner oluyor tabii maalesef.

openpli:

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,208
65
Kendi kendine çökmesi de tuhafıma gitti, durup dururken çökmesi.Cihazın yanında telefon falan oluyormu acaba?

OKANTÜRK Çevrimdışı

OKANTÜRK

Aktif Üye
21 Mar 2020
179
49
Selamlar, Openatv tekrar yükledim aynı sorunlar devam etti, epey de uğraştım. Sonra daha önce kullandığım kanal listem varmış bilgisayarımda, onu atınca düzeldi nedense !? İlginiz ve cevabınız için teşekkür ediyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,208
65
Selamlar, Openatv tekrar yükledim aynı sorunlar devam etti, epey de uğraştım. Sonra daha önce kullandığım kanal listem varmış bilgisayarımda, onu atınca düzeldi nedense !? İlginiz ve cevabınız için teşekkür ediyorum.
Senin adına sevindim :) ben tunerden korktum,gerisi kolay gibime geliyor(du) ,nitekim kolay olmuş :ok ,ben o yüzden openpli vermiştim :)

OKANTÜRK Çevrimdışı

OKANTÜRK

Aktif Üye
21 Mar 2020
179
49
Bu arada, bu ayarların böyle bir durum için windowsun kloanlanması gibi yedeği alınamıyor mu? Harici bir usb ye bütün ayarlarımızı, imagemizi klonlasak sonra aynen yüklesek olmuyor mu?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,208
65
Hemen baktım :

Menü ---> Kurulum ---> Yazılım yönetimi ---> Image yedekleme
gel ve yeşil tuş ile yedekle

NOT:
Openatv çevirisi tarafımdan yapılmıştır, sendeki çeviri google çevirisi olabilir bu nedenle gidilecek yolda farklı çeviri seni şaşırtmasın :ok

Geri
Üst Alt